Achterhoekweekend 2017

U bent hier

Ben Huve en Ingrid Stikkelorum organiseren dit jaar weer een lang Achterhoekweekend op NTKC terreinen het Masterveld en het Springendal .

Het lange weekend (3 dagen!) is van 15 t/m 17 september. Je bent welkom op donderdagmiddag/avond 14 september op het Masterveld bij Lochem. Vrijdag 15 september rijden wij via een mooie route naar het Springendal bij Ootmarsum. Zaterdag laten wij de tenten staan voor een rondrit vanuit het Springendal door het deels heuvelachtige NO Twente.

Zondag rijden wij ter afsluiting weer terug naar Lochem,

We houden het kleinschalig met maximaal 25 deelnemers. Je krijgt ruim op tijd per mail de detailinfo over het weekend, houd ook het forum in de gaten.

Wil je mee ? Stuur dan een mail naar bhuve(apenstaartje)hotmail(punt)com met vermelding van je WF lidnr, en mobielnr. in verband met je bereikbaarheid.

met vriendelijke groet,

Ben Huve

zie ook het forum.


Deelname aan activiteiten van Vereniging de Wereldfietser is voor leden en hun partner en/of kinderen. Deelname is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering.

 

Organisatie: 
Wereldfietser