Carnavalstocht 2017

U bent hier

Carnavalstocht 2017
24/25 februari - 28 februari

Alaaf, het carnaval barst weer los. Al jaren voor de Wereldfietser aanleiding om op de fiets te stappen voor een tocht door het zuiden. We hoeven de carnavalstochten niet op te zoeken, want ze komen vanzelf wel op ons af. Daartussen door genieten van de natuur in het ontluikende voorjaar. We gaan verkleed als wereldfietsers. Hiermee vallen we al genoeg op. Carnaval valt dit jaar vrij  laat met meer kans op beter weer. In ieder geval hopen we op beter weer dan vorig jaar, toen de tocht uiteindelijk moest worden afgebroken door een extreme storm. De tocht gaat verder daar waar we vorig jaar geëindigd zijn in Zuid-Limburg. We fietsen ook door België.
Zoals gebruikelijk is de organisatie ook deze keer weer in handen van Prins ter Fiets Marc den Eerste: in het dagelijkse leven Marc van Glabbeek. 

Kijk voor meer informatie op het forum.

Let op!  Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering.

Organisatie: 
Wereldfietser