Carnavalstocht 2018

U bent hier

De informatie voor de carnavalstocht 2018

Op vrijdag 9 februari verzamelen we op camping 'Onder de dijk' in Stampersgat. Hier kan je je eigen potje koken. Let op, Stampersgat heeft geen supermarkt en geen eetgelegenheden. De camping heeft een heerlijke verwarmde binnenruimte. 

Wil je op vrijdag ook al een kort stukje fietsen? Dan kan je ook om 12:00 uur op station Dordrechtstaan, vanaf daar fietsen we in omgeveer 50 kilometer naar Stampersgat.

Op zaterdag 10 februari vertrekken we om 10:00 naar station Roosendaal, waar we om 11:00 samen met de deelnemers die op zaterdag beginnen richting Lille in België fietsen. Aldaar overnachten we op 'Verblijfpark De Brem, waar een cafetaria op de camping open is.

Op zondag 11 februari gaan we dan door naar Oisterwijk, waar we onze tentjes opzetten op natuurkampeerterrein 'Morgenrood'. Ook daar kunnen we binnen zitten, want de camping ligt bij een natuurvriendenhuis. Als je op zondag weer naar huis gaat, kan je de trein in Oisterwijk nemen.

Maandag 12 februari fietsen we naar Aarle-Rixtel om op ecofarm 'De Biezen' lekker van het kampvuur te genieten. Hiervandaan is station Helmond nog 8 kilometer fietsen, maar de echte carnavalsfietsers zetten natuurlijk hier hun tent op.

Tenslotte hebben we nog een mooie fietsdag op dinsdag 13 februari, dan gaan we naar Nijmegen waar we eventueel onder het genot van een drankje afscheid van elkaar nemen.

Kijk voor de actuele informatie m.b.t. de routes, het aanmelden, etc. op het forum.


Deelname aan de activiteiten van de Wereldfietser is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-, ongevallen- en/of aansprakelijkheidsverzekering.

Organisatie: 
Wereldfietser