Nazomerweekend Harskamperdennen 2018

U bent hier

Zet het vast in je agenda, want van 31 augustus tot 2 september vindt weer het grote nazomerweekeinde van de Wereldfietser op de Harskamperdennen plaats.

"Dit is het jaarlijkse hoogtepunt van de Wereldfietser", aldus een reactie van een trouwe bezoeker aan dit weekeinde op de Veluwe.

We hebben weer het ruime groepsterrein in de natuur niet ver van het geografisch middelpunt van Nederland. Velen zijn net terug van bijzondere ritten in diverse landen en nemen een fietstas vol boeiende ervaringen mee. Er komt weer een aansprekend programma met fietstochten voor elk wat wils. Ton Windt organiseert een off the road die ook te doen is voor mensen die dat nog nooit hebben gedaan. De heide staat dit weekeinde in volle bloei. We krijgen weer een lezing. Inge is er dit jaar helaas niet bij, maar er zijn gelukkig anderen die zaterdagavond voor een voortreffelijke maaltijd gaan zorgen. Regen is geen probleem, want we hebben een dagverblijf. Natuurlijk rekenen we op volop zon. 

Nog nooit meegedaan met een activiteit van de Wereldfietser? Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met onze vereniging.

Vergeet het niet: 31 augustus - 2 september, Wereldfietser Nazomerweekend, 
Kampeerterrein Harskamperdennen.
 
Houd het forum.in de gaten voor de actuele informatie!

INSCHRIJVEN

De inschrijving wordt geregeld door Jaap van Dijk

Om het verwerken van de inschrijvingen te vereenvoudigen maak ik gebruik van onderstaande website, dat scheelt mij een hoop werk. Ga naar de website,kies registreer en kies dan voor één of twee nachten en kies eventueel voor de maaltijd.

Kom je b.v. met twee personen, zet dan bij de gekozen opties een 2.

De kosten zijn 11,50 euro p.p.p.n. en 10 euro per maaltijd, kinderen van 2 t/m 12 jaar (bijna) halfgeld. Betaal svp per bank. Het rekeningnummer staat in de bevestiging van de aanmelding.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-harskamperdennenweekend-48058475193

Organisatie: 
Wereldfietser