Snackweekend Rondje Rotterdam

Primaire tabs

U bent hier

Snackweekend Rondje Rotterdam, door Noord Noord-Brabant

Heb je je buik ook zo vol van de Eet Gezond-cyclus die momenteel over heel Nederland waart? Ga mee met het Snackweekend Rondje Rotterdam en doe je tegoed tot je niet meer kan aan een staaltje onvervalste oer-Hollandse eetcultuur! 

Verzamelen op vrijdag 3 mei om elf uur (11:00 uur) onder de Euromast. De eerste dag pakken we een klein stukje Zeeland mee in de vorm van de eilanden Sint Philipsland en Tholen en strijken neer in Nieuw-Vossemeer alwaar we ons eigen potje koken. 

Op zaterdag 4 mei doorkruisen we het platte Noord Noord-Brabant, met de wind in de rug naar verwachting, nemen een stukje Halve Zolenpad om in Waalwijk Snackbar ’t Heike’ (de ‘Beste Friettent ooit’) met een bezoekje te fêteren, maar je mag natuurlijk ook zelf koken. We overnachten in ‘De Schaapskooi’ in Giersbergen. Ook passen we deze avond gelegenheid in om twee minuten stilte te houden om 20:00 uur.

De laatste dag, zondag 5 mei, nemen we het pontje bij Brakel waar wij Brabant weer verlaten (en een stukje Gelderland meepakken) en over de ons vertrouwde Ablasserwaard huiswaarts keren.

Schatting; 85 km, 95 km, 85 km

De organistie is in handen van Bart O.

Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering. Zie https://www.wereldfietser.nl/veiligheid.

Organisatie: 
Wereldfietser