Snackweekend Rondje Rotterdam, door Gelderland

Primaire tabs

U bent hier

Snackweekend 2018 door Zeeland

Het noodgedwongen moeten afzeggen door de omstandigheden van de meerdaagse fietstocht afgelopen voorjaar betekende een flinke domper, maar op 25 september vindt het Snackweekend Rondje Rotterdam 2020  dan toch nog doorgang! Het Snackweekend mag zich verheugen op een groeiend aantal trouwe fietsvrienden. Op grond van alleen de vermelding op de agenda hebben al bijna alle deelnemers van de vorige editie zich aangemeld! Ditmaal doen we de provincie Gelderland aan.

We verzamelen op vrijdag 25 september om elf uur (11:00 uur) onder de Euromast en ik deel dan de plattegronden van de routes uit. We rijden een rustig tempo of passen rustmomenten in voor wie daar behoefte aan heeft. De overnachting op De Hoge Haren kost €7,50 voor een persoon in een tent en op Minicamping Buren €11,25. Neem een handvol munten mee voor de diverse pontjes.

Ik hoop je te verwelkomen op vrijdag 25 september!

Schatting; 80 km, 100 km, 80 km

De organisatie is in handen van Bart O.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website.

Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering. Zie https://www.wereldfietser.nl/veiligheid.

Organisatie: 
Wereldfietser