Wintertrektocht 2018

U bent hier

De Wintertrektocht staat weer op de rol: van vrijdag 19 t/m zondag 21 januari 2018. Inmiddels een klassieker en weer de eerste uitdaging van het nieuwe jaar. Fiets jij ook gewoon door in de winter en beschik je over een goede winter-kampeeruitrusting?

Het fijne vooruitzicht op dit festijn zal ons helpen goed de herfst en de feestdagen door te komen. We fietsen deze keer door het Brabantse land en natuurlijk zullen de boerenkool en glühwein niet ontbreken. Anita en Koert zijn al weer op zoek naar geschikte kampeerlocaties die we met mooie fietspaden en holle wegen door bos en hei aan elkaar zullen knopen. Over de bijzonderheden en de mogelijkheid tot inschrijven zullen we je tijdig op de hoogte brengen.

Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering.]

Zie ook de mededelingen op het forum

Aanmelden: 
• Aanmelden uitsluitend per mail bij Annita Mathijssen, ajhm.mathijssen@kpnmail.nl
• Geef bij je aanmelding aan of je vrijdag meedoet aan de boerenkoolmaaltijd en of je zaterdag mee gaat naar het restaurant.

Organisatie: 
Wereldfietser