U bent hier:

Lezing Wereldfietsreis Elbert Achterstraat

Lezing Wereldfietsreis Elbert Achterstraat
volgeboekt
Georganiseerd doorActiviteitencommissie
LocatieOnline
Datumzaterdag 12 december 2020

*** Inschrijving is helaas helemaal vol. Je kan je nog inschrijven voor evenement, maar wordt dan op de reservelijst gezet. Zaterdag 12 december kijken we dan wie van de reservelijst nog mee kan doen. We zullen de lezing opnemen en op een later tijdstip via de website beschikbaar stellen ***

De Wereldfietsbeurs gaat in 2021 helaas niet door. Vast en zeer gewaardeerd onderdeel van deze beurs zijn de lezingen. De activiteitencommissie probeert het gemis van deze lezingen te compenseren door de komende tijd af en toe een online lezing te organiseren. We zijn dan ook verheugd de 1e lezing aan te kondigen over een wereldreis die Elbert heeft gemaakt door diverse continenten van de wereld. Zelf schrijft hij hierover:

Mijn verhaal van onze tocht der tochten... Ons episch avontuur van 12 maanden in weer en wind, over 20.000 KM, op 3 continenten.  Op een tandem door de weidsheid van Mongolie, de grootsheid van de Indiasche Hymalaya, de verzengde hitte van de Australische woestijn, de majesteuze bergtoppen van de Andes in Equador, Peru, en Bolivia, en via pampas van Patagonie naar het uiterste zuiden van Argentinie.

In vogelvlucht en woord en beeld herbeleven we samen deze reisen neem ik je mee op onze avonturen

Graag tot 12 december om 16:00 uur tijdens onze online lezing.

Elbert Achterstraat

De online lezing zal via Zoom gegeven worden op zaterdag 12 december 2020 van 16:00 tot 17:00 uur. Je kan je inschrijven voor deze lezing via de knop boven in dit bericht. Je moet dan wel als lid ingelogd zijn. Er kunnen helaas maar 100 deelnemers meedoen.

Op vrijdag 11 december sturen we naar degene die zich opgegeven hebben een mail met benodigde gegevens om aan deze lezing deel te nemen.

Sponsoren


Zoeken