U bent hier:

Off-road tocht Overijssel (2e groep)

Off-road tocht Overijssel (2e groep)
Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn
Datumvrijdag 8 oktober 2021 tot zondag 10 oktober 2021

Barbara organiseert ook in september een weekend door Overijssel. Dit was zo snel volgeboekt dat ze heeft besloten er een tweede weekend achteraan te knopen.

Bikepacken in het noordoosten van Overijssel is een ultieme ‘off the road’ beleving. We gaan het ontdekken door ‘nieuwe paden’ in regio Ommen, Dalfsen en Lemele te fietsen.

Zoveel mogelijk uit de buurt van de vaak drukke MTB routes. Begin- en eindpunt is het NS station Ommen. We pauzeren zoveel mogelijk in de vrije natuur en kamperen op de kleinere natuurcampings.
Afstanden vrijdagmiddag 36, zaterdag 68, zondag 61 km.
Voor de snelle groep resp.: 47, 76, 73 km.

Deze tocht is voor iedereen geschikt die enige ervaring heeft met bepakt off-road rijden en daarvoor ook een geschikte fiets heeft. Indien gewenst wordt er een langzame en een snelle groep geformeerd.

Maximaal aantal deelnemers: 12. Inschrijven kan door op de knop Inschrijven bovenaan te klikken (Je moet dan wel ingelogd zijn). Je kan je eventueel ook weer afmelden door op de knop Uitschrijven bovenaan te klikken (Je moet je dan al wel aangemeld hebben)

Let op

De tocht zal volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent Corona georganiseerd worden. We gaan er van uit dat alle deelnemers van de tocht zich aan deze richtlijnen zullen houden.

Het dragen van een helm is tijdens offroad tochten verplicht.
Deelname aan activiteiten van Vereniging de Wereldfietser is voor leden en hun partner en/of kinderen.
Deelname is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden.

Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering.

Sponsoren


Zoeken