U bent hier:

Nummer Nul!

Datum:10/03/2021

Nummer Nul van het tijdschrift is beschikbaar!

Een aantal van jullie zal het bij de tijdschriften op onze website wel gezien hebben: het nummer nul is beschikbaar! Het nummer dat is gemaakt in juni 1994 en het eerste tijdschrift - alhoewel het de naam 'tijdschrift' (nog) niet mag hebben - van de vereniging is. Het is (fysiek) in A5-formaat, dik papier en lichtgroen. Erg leuk om te zien hoe de tijdschriften in de loop van de jaren zijn ontwikkeld van dit nummer tot en met de kwaliteit die het nu heeft: een prachtig tijdschrift in kleur, semi-glossy. 

Geniet van het eerste nummer! De aankomende periode zal de rest van alle eerder gepubliceerde tijdschriften beschikbaar worden gemaakt. We zijn nog aan het broeden op zoekfuncties!

Sponsoren


Zoeken