U bent hier:

De Wereldfietser op de Fiets- en wandelbeurs

Datum:20/01/2023

De Wereldfietser is dit jaar weer van de partij op de Fiets- en wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is op vrijdag 24 en zaterdag 25 februari geopend van 10.00 tot 17.00 uur, op zondag 26 februari van 10.00 tot 15.00 uur.

We gaan er weer vanuit dat het rond onze stand zal bruisen van de activiteiten. In de directe omgeving van de stand zullen informanten je over hun reizen vertellen en hun plakboeken, foto's, kaarten en laptops tonen om je te informeren over hun fietsreis. Naast onze stand is een kampeerveldje, waar Wereldfietsers tonen hoe ze in de praktijk reizen en kamperen. Ze beantwoorden graag je vragen over hun fiets, tentje en overige materialen.

Korting voor leden van de Wereldfietser!

Als lid van de Wereldfietser ontvang je een korting op de toegangsprijs als je je ticket voor 24 februari as. online boekt via de speciale Wereldfietser ticketpagina. Die vind je in de Wereldfietser nieuwsbrief die 18 januari naar alle leden is gestuurd. Tot ziens op de beurs!

Meehelpen aan de beurs?

Ben je lid van de Wereldfietser en wil je meehelpen aan onze stand, dan vernemen we het graag. Je zou op de stand kunnen staan om mensen te woord te staan, je uitrusting kunnen presenteren of je kunt je als informant aanmelden. Wil je bijdragen, neem dan contact op met coördinator Anja Westerweel. Druk daarvoor op de knop hieronder om haar te e-mailen. Vrijwilligers ontvangen een reiskostenvergoeding, een vrijkaart voor de beurs en een lunch.

Ja, ik wil meehelpen

Sponsoren


Zoeken