U bent hier:

Tijdschriften

De vereniging brengt viermaal per jaar haar tijdschrift De Wereldfietser in Nederland uit. De Wereldfietser is het tijdschrift over het reizen per fiets, staat vol met leuke en boeiende verhalen, interviews en reisverslagen zowel ver weg als dicht bij huis. Geschreven door en voor fietsers. Hieronder zie je een overzicht van de uitgegeven tijdschriften. Als je lid bent van de vereniging, kun je de tijdschriften ook digitaal lezen door op de witte balk van een editie te klikken.

De auteursrechten op de berichten en foto’s die op www.wereldfietser.nl staan, berusten bij de makers ervan. Gebruik of reproductie voor elke andere vorm van publicatie is niet toegestaan. Mocht een rechthebbende zich door publicatie op deze website in zijn belangen geschaad voelen, dan kan die contact opnemen met communicatie@wereldfietser.nl.

Wanneer liggen de tijdschriften op je mat?*

Vrijdag 27 januari 2023  | Vrijdag 6 april 2023 | Vrijdag 30 juni 2023 | Vrijdag 6 oktober 2023 | Vrijdag 26 januari 2024

*Onze tijdschriften verschijnen altijd aan het begin van een kwartaal. Ongeveer twee weken ervoor sturen wij het adressenbestand naar de uitgever. Houd er s.v.p. rekening mee dat als je twee weken voor ingang van een kwartaal lid wordt, je het eerste tijdschrift in het opvolgende kwartaal voor de eerste keer ontvangt. De digitale uitgave kan je natuurlijk wel hier lezen.

Sponsoren


Zoeken