U bent hier:

Tijdschriften

De vereniging geeft een eigen tijdschrift uit, genaamd De Wereldfietser. De Wereldfietser is het tijdschrift over reizen per fiets, vol met leuke en boeiende verhalen, interviews en reisverslagen over het reizen per fiets, zowel ver weg als dicht bij huis. Geschreven voor en door fietsers. De Wereldfietser verschijnt vier maal per jaar in Nederland. Hieronder zie je een overzicht van de uitgegeven tijdschriften. Leden kunnen de tijdschriften ook digitaal lezen door op de witte balk van een editie te klikken.

De auteursrechten op de berichten en foto’s die op www.wereldfietser.nl staan, berusten bij de makers ervan. Gebruik of reproductie voor elke andere vorm van publicatie is niet toegestaan. Mocht een rechthebbende zich door publicatie op deze website in zijn belangen geschaad voelen, dan kan die contact opnemen met communicatie@wereldfietser.nl.

Wanneer liggen de tijdschriften op je mat?*

Vrijdag 28 januari 2022  | Vrijdag 8 april 2022 | Vrijdag 1 juli 202 | Vrijdag 7 oktober 2022 | Vrijdag 27 januari 2023

*Onze tijdschriften verschijnen altijd aan het begin van een kwartaal maar ongeveer twee weken ervoor sturen wij het adressenbestand naar de uitgever. Houd er s.v.p. rekening mee dat als je net na de verzending van het adressenbstand lid wordt van de Wereldfietser, je het tijdschrift van het volgende kwartaal voor de eerste keer ontvangt.

Sponsoren


Zoeken