U bent hier:

Aanmeldformulier

Vul hier het formulier in en druk op versturen. We nemen via e-mail weer snel contact met je op.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Tenaamstelling

Contactgegevens

Adresgegevens

Lidmaatschap

Je kunt hier kiezen voor een Basislidmaatschap, een Partnerlidmaatschap of een Gecombineerd lidmaatschap met  Europafietsers. Een Partnerlidmaatschap kun je alleen aanvragen als er al een ander lid op hetzelfde adres staat ingeschreven. Als je kiest voor het Gecombineerde lidmaatschap, dan word je lid van zowel de Wereldfietser als van  Europafietsers.


Europafietsers

Vul dit blok alleen in als je hierboven voor het Combineerde lidmaatschap met Europafietsers hebt gekozen. We hebben deze gegevens nodig om door te geven aan Europafietsers.


Bankgegevens

De Wereldfietser heeft de voorkeur om contributiebedragen automatisch te incasseren. Wanneer je bezwaren tegen het automatisch incasseren hebt, mag je op andere girale wijze de contributie voldoen. We berekenen dan wel € 3,50 aan administratiekosten bovenop de contributie.Vrijwilliger worden?

Onze vereniging organiseert veel evenementen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die bij deze activiteiten willen meelhelpen.Doelgroep

We gaan gerichter informatie voor verschillende type fietsreizigers beschikbaar maken.


Hoe heb je de Wereldfietser gevonden?Akkoordverklaring

Bij aanmelding ga je er mee akkoord dat we je gegevens opnemen in de administratie van De Wereldfietser en, indien je je opgeeft voor het combinatielidmaatschap, van de Stichting Europafietsers. Voor meer informatie kijk op de pagina met onze privacyverklaring.

 


Sponsoren


Zoeken