Jongeren

U bent hier

Hallo (jonge) fietsreizigers!

Heb je al gehoord van de Facebookgroep "Wereldfietser 18-35”? Via deze groep willen we met jonge fietsreizigers (t/m 35 jaar) in contact komen om ervaring te delen, elkaar te inspireren en gezamenlijke fietsplannen te smeden. Denk bijvoorbeeld aan reisblogs, foto's van interessante bestemmingen, enthousiasmerende filmpjes, een Wie-is-Waar, route-ideeën en het organiseren van events.

De groep is ontstaan uit de behoefte van jonge leden om meer jongeren binnen te vereniging te kunnen ontmoeten en te verwelkomen. Van elke activiteit van de Wereldfietser wordt enige tijd van tevoren een evenement aangemaakt. Door aan te geven of je meedoet aan dit evenement kan je zien of er andere jongeren meegaan. Het doel is meer jongeren enthousiast te maken om mee te gaan fietsen en jonge gezichten binnen de vereniging De Wereldfietser te gaan zien.

We willen iedereen tot en met 35 jaar uitnodigen om mee te doen; ook niet-leden zijn welkom om ervaringen te delen! We zijn hier te vinden: https://www.facebook.com/groups/WF1835/

Mieke Huisman, Coen de Jong, Charlotte Sondag, Paul Langenburg, Jaron Baanders