Eric Picard

U bent hier

Eric Picard

Mensen zeggen dat ik betrokken en enthousiast ben. Ik organiseer graag en wil ‘dingen’ voor elkaar krijgen.

Ik vind het leuk om mooie paadjes al fietsend te ontdekken, routes te plannen en mij onderweg te laten verrassen door wat ik tegenkom en zie.

Mijn enthousiasme voor het fietsen begon allemaal op mijn 14e toen ik naar mijn opa fietste die aan de kust woonde. Ik hield me niet bezig met afstanden maar fietste gewoon omdat ik het leuk vond. Dat is nooit veranderd en op mijn net nieuwe fiets doe ik mee aan de tochten die andere vrijwilligers van de de Wereldfietser organiseren en fiets ik tochten in Europa voor de langere vakanties.

Het leuke aan de Wereldfietser vind ik de avontuurlijke mensen, de met kleine tentjes bezette velden, de kampvuren, de ‘door-weer-en-wind’ mentaliteit, de verhalen en niet te vergeten de gezelligheid onder wereldfietsers.

De steun en bijdrage van vele fietsers aan de vereniging zijn bijzonder! Ik maak er graag deel van uit. Ik houd van ondernemen, besturen en organiseren en val daarbij terug op mijn enthousiamse en de steun van anderen om zaken voor de Wereldfietser voor elkaar te krijgen.