Wereldfietser shirts

U bent hier

Verlekkerd gekeken naar de staalblauwe Wereldfietsershirts waarin onze vrijwilligers zich dit jaar op beurzen presenteren? Ademend, sneldrogend 100% polyester, met een ritsje aan de voorkant en drie zakjes achter. Wel wat duurder dan katoen, maar comfortabel en duurzaam.

Belangstelling? Ze zijn ook te koop, we hebben er wat extra besteld. Ze kosten 25 euro per stuk, maar de ledenprijs is 20 euro (1 shirt per verenigingslid).

Maak 25 euro (of als je lid bent 20 euro) over op rekening NL97 INGB 000 5257323 van De Wereldfietser en vermeld daarbij je lidnummer en de gewenste maat: S, M of L (maat XL en XXL zijn niet meer voorradig). Stuur ook een mail naar penningmeester@wereldfietser.nl met daarin vermeld je naam, adresgegevens en welke maat je hebt besteld. De maatvoering is wat krap, hebben we gemerkt. Je kunt het beste 1 maat groter bestellen dan normaal, dus heb je bijvoorbeeld M bestel dan L. Dit zijn de werkelijke afmetingen:

 . . . . . . . . A . . . . . . . B . . . . . .  C . . . . . . D . . . . . **)

XXL . . . 52 cm . . . 60 cm . . . 18 cm . . . 42 cm

XL . . . . 49 cm . . . 58 cm . . . 18 cm . . . 44 cm

 L . . . . . 48 cm . . . 57 cm . . . 17 cm . . . 41 cm

M . . . . . 47 cm . . . 51 cm . . .16 cm . . . 39 cm

 S . . . . . 45 cm . . . 52 cm . . .15 cm . . . 38 cm

**) A gemeten tussen de oksels, B lengte van hals tot zoom, C breedte op buikhoogte, D halsbreedte. Omtrek is telkens 2x breedte.

Na ontvangst van je betaling krijg je het shirt zonder verdere kosten thuisgestuurd, maar dat kan even duren - we werken met vrijwilligers. Neem voor navraag of meer info contact op met het bestuur.