Ben, Huib was daar op 2 juli, dus dan kan het kloppen dat je mekaar gemist hebt. :wink:
Ik zou ze nog even niet verwennen, en ze zo lang het nog kan lekker naar insecten laten zoeken.
Misschien voor de geïnteresseerde koper wat grotere afbeeldingen plaatsen dan deze postzegels. Je kan hier werkelijk niets aan af lezen, niet eens of de foto's direct na de aanschaf of een week geleden zijn gemaakt.
Naast MP in de gaten houden kun je natuurlijk (nu al denk ik) bij de lokale fietsenmakers gaan kijken naar een overjarig model, die zijn vaak ook gunstig geprijsd maar wel nieuw en met garantie (al dan niet tot de deur)
Jan-Joost, helemaal goed.
Ik denk eerder kapitaalvernietiging, tot de nazaten deze weinig gebruikte fietsen op MP zetten of bij de fietsenmaker dumpen.
In de tussentijd zien de fietsen vooral het schuurtje of de drager achterop de auto.
Iemand ander had het overigens iets beter gevonden. Maar om jullie niet te lang te laten wachten op een nieuwe plaat. waar zijn we hier? En wat we zien is redelijk duidelijk denk ik.

Op de een of andere manier krijg ik het portrait formaat niet staand geupload.
DSC_8019 - Copy.JPG
Ik zou dan denken aan een uitschuifbare huif, gezien jouw lengte. :wink:
Mooi in beeld gebracht en beschreven met enige humor. Soms lijkt het wel een geschiedenis les. Ik herken heel wat plaatjjes en soms haalt het herinneringen naar boven. Zoals de dikke Daf de YA328. Deze kreeg ik (lichting 67-3 ) een jaar toegewezen in 't Harde. Bedankt voor het delen. En die ging al...
Google was dit keer mijn vriend: zoek op "osmand picture" https://osmand.net/features/audio-video-notes-plugin De toegevoegde waarde van mapilary zie ik alleen niet, zeker niet als je offline bent. want dan heb je daar niets aan. Je kan daar dus streetviewbeelden van je locatie mee bekijken (als die...
Het ziet er uit als een garmin mount, voor de wat meer prestatie gerichte GPS'en, overigens maken meerdere merken hier tegenwoordig gebruik van, blijft i.i.g beter zitten dan de mount voor een Etrex, die blijven bij mij er in rammelen na wat vaker gebruik.
Ik ben daar ook geloof ik nooit geweest, net iets te dicht bij huis denk ik. In Loenen wel, nog voor het geraas van de A50 er te horen was al. Zelf water pompen, even wachten tot het helder was, en toiletten waren er toen ook al niet.
volgens https://www.kampeerclub.nl/terrein/kamp ... e-kooiberg zou er wel een douche zijn maar dan wel een met koud water, net als dat je onder de waterval in Loenen kan gaan staan. (heeft ook een mooi kampeerterrein overigens https://www.kampeerclub.nl/terrein/de-vrijenberg-loenen)
Dat wordt dus een foto van een tent ergens in een weiland, dit is heel makkelijk te Bingen (Xanten)
Wel benieuwd naar welke velg (en band luchtdruk en belading) van die fiets waarvan de velg uitscheurde. Ik heb zelf het idee ook op het randje te zitten van wat er fysiek kan wat breedte van de band, luchtdruk en extra gewicht tijdens vakantie betreft. Feit is wel dat veel velgen die tegenwoordig ge...
Daarnaast heb je natuurlijk ook nog een ander crankstel nodig, dat is niet uitwisselbaar.
Toen ik mijn adapter kocht bestond dat nog niet (of niet voor die prijs) En dit werkt dus ook.
Welke draad heb je doorgeknipt, want zo te zien komen er 2 uit de koplamp 1 die naar/van de dynamo loopt en 1 die bedoeld is voor het achterlicht.
Overigens wordt of werd er geen Cyo N gemaakt maar allerlei varianten ervan.
Eurekacamping.com is de moeder van de tenten zelf, deze worden of werden voor Europa door Nigor vertegenwoordigd. Dus niks failliet of zo, maar mogelijk niet meer te koop omdat ze zelf iets anders om te verkopen hebben gevonden. de modellen van Eureka lijken ook niet op die van Nigor. De solitaire k...
jwkeij schreef:
za 12 sep, 2020 16:21
Wat is de staat van de voorbladen, cassette en ketting? Anders doet soms een nieuw setje binnenkabels al wonderen....
Als de binnenkabel slecht is dan is de binnenkant van de buitenkabel dat naar alle waarschijnlijkheid ook, dus gewoon beide vervangen.