Heerlijke verslagen. Mooie conversaties met zijn fiets én zo'n heerlijke kijk op de wereld om hem heen. Tranen van het lachen.
De Werra en die romantische Strasse gedaan. Respect voor het met hond en kar de rs te hebben gedaan. De Werra is veel vlakker op één korte klim van 25%(fietsend gedaan 😎)na. Wel een veel armoediger deel van Duitsland. Wij kwamen vanuit Beieren. Enorme tegenstellingen. Veel plezier.
In Frankrijk in supermarkten en benzine stations dragen de meeste mensen mondkapjes. Ik doe het ook, vanuit de gedachte dat ik te gast ben in het land en mij aanpas. Afstand houden lijkt minder belangrijk gevonden te worden.
😄d'Izoard; done. Was pittig.
Een mooi artikel. De energie die er in groepen kan zitten.
Gelezen op de camping in de Zuid Franse Alpen vanwaaruit wij dagtochten fietsen. Morgen col d'Ozoard vanuit Guillestre.
Vrienden hebben ook gewoon de benb open, met mogelijkheden om te eten op de kamer. Kamer7 te Diever.
Mijn oplossing, drie liter in het frame. Mbv een splitter en links en rechts dragende bidonhouder en een grote flessen houder. De benen raken de bidons niet.
Afgelopen jaar(20/6, zie mijn site) heb ik de klim gedaan vanuit Eidfjord. Een prachtige klim veelal over fietspaden, toen nog wel de enorme steenslag onderweg. Deze klim is af en toe enorm pittig maar wel te doen. Ik vind klimmen mooi en uitdagend. Mij lukt het om op de fiets te blijven maar velen ...
Het wordt een probleem wanneer de digitale bestanden gedeeld worden, wat wettelijk niet toegestaan is. Bij mijzelf staat voorop dat ik mij bewust ben dat er enorm veel werk verzet wordt voor een routeboek met tracks. Ik heb er dan ook geen enkele moeite mee hier zo'n 25 euro voor te betalen.
Voor onze reis van een paar maanden door Europa veel de routes van Benjaminse gereden. De boekjes gekocht en allen(heul veul werk) gescand en als PDF meegenomen. Toch ook enkele boekjes meegenomen voor onderweg en retour per post en/of familie. De digitale versie leest niet makkelijk, maar tien rout...
Prachtige beelden, mooie muziek. Dank je voor het delen.
Afgelopen week in de Luberon, Zuid Frankrijk, door mijn vrouw. Helaas keek ik weer eens op mijn gps.
Het oppompen van een lege band vraagt veel werk, een goede pomp en geduld. Een paar dagen terug nog weer ervaren: lekke band in de ochtend op de camping.
Maar wat een zaligheid, rijden met ballonbanden 8)
Noord Spanje, op weg naar Santiago d C,
op weg naar Santiago.jpg
Een vingertopje montage pasta. Werkteteen
Ik wil zo min mogelijk vet aan de riem.
Bij ons, ongeveer één keer per twee weken. Almotion ballonbanden op 3,5 tot 4 bar.
Vorig jaar gefietst, van Zuid naar Noord. Prachtig. Maar ik lees van kar met hond; de route bevat vele steile klimmetjes. Hou hier rekening mee.
Geniet ze van het gastvrije Zuid Duitsland!
Nooit gehad. Afgelopen week twee keer, in Oostenrijk, €1,- en €1,50 per fiets.
Vreemd gedoe. Niet erg als totaalprijs meevalt. Maar dat was bij die van €1,50 niet zo. Er mochten ook verder fietsen van de camping baas🤐
maar welke kleding neem ik dan het beste mee?
Waterdichte handschoenen, eventueel neopreen kunnen goede diensten bewijzen bij regen en kou.
Veel plezier, Noorwegen is prachtig.
Ik las dat er borden zijn tussen Flam en Geilo
Ja, een stuk of drie. :lol:
Als het je lukt om fout te rijden op de Rallarvegen dan zou ik maar stoppen met fietsen :shock:
Afgelopen weken er drie dagen gefietst, zie mijn blog.