Ik hoop dat jullie dit zonnetje daar ook hebben. Wat een beloning voor degenen die de Carnavalstocht tot het einde aan toe hebben doorgezet!
Zelf heb ik voldoende ervaring met het trekken op de fiets maar ik vind het altijd verrijkend om mee te krijgen hoe een ander of anderen dat ervaart/ervaren. Ik rijd 80 à 100 km per dag en kampeer op campings of neem af en toe een pensionnetje. Ik hou ervan om het rustigaan te doen, bij bezienswaard...
Het winter-gehalte was me afgelopen weekend te mager. Hopelijk 22 februari pittigere omstandigheden. Ik schrijf me in.
Aanstaande zondag 18 augustus is het de derde zondag van de maand. Is er animo voor weer eens een echt Rondje Rotterdam? Geef je blijk van je eventuele belangstelling door dan laat ik tegen die tijd details over de vertrektijden en plaats van vertrek weten.

Bart
De navigatiesetting om BRouter in de nieuwste versie van Osmand te kunnen kiezen wordt vanaf heden ook inzichtelijk gemaakt op http://biketory.nl/content/54/wf_broute ... gatie.html

[aangepast]
Het was een uitdagende tocht waar voor achteropkomers geen tijd was. Ik denk dat ik toch een meer recreatieve fietser ben. Voor mij was de gevergde krachtinspanning te hoog gegrepen. Ik denk dat ik voortaan maar voor de 90 km versies op de Appeltaartweekendjes van de Wereldfietser moet gaan… Desonda...
Het fanatisme waarmee aan deze editie van het Snackweekend Rondje Rotterdam gehoor werd gegeven is ongeevenaard. De deelnemers namen de oproep om zich eens goed te buiten te gaan aan allerlei etenswaren letterlijk en werd al ver vóór de Grevelingendam een frietzaak met een bezoek gefêteerd. Een volg...
Hoi Dan, we vertrekken om tien uur vanaf Landschapscamping Kruytenburg. Kijk maar waar je je wilt aansluiten.
Ik heb je ook een pb'tje gestuurd.

Bart
En of!
Zie: www.wereldfietser.nl/activiteit/snackwe ... -rotterdam (in de agenda)

We doen voor jou ook het Halve Zolenpaadje aan…
Dit is zo het moment dat men het fietsvoorjaar inplant. Voor wie zich afvraagt wie er dan eigenlijk allemaal mee gaan met het Snackweekend en dat laat meewegen voor zijn of haar inschrijving: er hebben zich al twaalf gezellige wereldfietsers aangemeld.

Tot de derde!
De knooppunten en de gps-tracks van de routes van de verschillende dagen. Op vrijdag 3 mei en aan het begin van iedere dag deel ik plattegronden van de route uit. De laatste dag maken we gebruik van maar liefst 3 pontjes, de eerste dag vaart het veer Rhoon-Oud-Beijerland (€ 2,-) al af om 12:10 uur e...
Hoi Dirk,

Er wordt niet voorzien in slaapaccomodaties (wel in een tentenveldje)! Je moet je eigen of jullie eigen tentje en slaapuitrusting meenemen. Zoals gebruikelijk bij activiteiten van de Wereldfietser. In drie dagen trekken we van staplek naar staplek. Je bent welkom!

Bart O.
Hoi Jaccow,

We vertrekken om twaalf uur vanaf de Euromast. Het tempo is gematigd en dat kunnen we altijd op aangeven aanpassen aan wie dat wil. We rijden inclusief een koffie-break en een boterhammetjes-stop zo’n uurtje of vijf, zeg ± 80 km, dus in de wintermaanden ben je zo vijf uur/zes uur thuis.
Let ook op de hoogte van de binnentent. Als je lang bent en je moet steeds als je rechtop zit je hoofd schuin houden dan sla je je gauw voor je kop over de aanschaf.

Ik heb wel een suggestie…
ik heb het maar zo genoemd. De fiets, of sportartikel of andere grote bagagestukken moeten op een lopende band, die dóór een luik van zo'n één bij één meter rolt en ik neem aan dat achter die muur de bagagestukken doorgelicht worden.
Helemaal tevredengesteld zo, Bridgestone?
Zoals ook op andere luchthavens moet op Boekarest bij het inchecken de fiets door een scansleuf. Dat heeft dusdanige afmetingen dat het voorwiel uit de vork moet. Trek extra tijd uit voor de demontage maar verder is de controle en hulpvaardigheid als op elke andere luchthaven.
Aanstaande zondag is het weer de 3e zondag van de maand en dan verzamelen we ons weer om 12:00 uur onder de Euromast. Zijn we er allemaal weer bij?
We verzamelden afgelopen zondag op het pleintje onder de Euromast tot een best omvangrijk groepje. In gezamelijk overleg kozen we om richting Alblasserwaard te gaan, waar de kans om op zondag een kek koffietentje te vinden minimaal is. Theetuin ’t Groene Broek in Hardinxveld-Giessendam is alleen ’s ...
Aanstaande zondag is het de derde van de maand en dan fietsen we Rondje Rotterdam. Verzamelen onder de Euromast. Om twaalf uur vertrekken we.
Zondag 16 september is het de derde zondag van de maand en rijden we weer het Rondje Rotterdam. Verzamelen om twaalf uur onder de Euromast.