Ik heb een Idworx Easy Rohler (maat L) in de verkoop. Nauwelijks 100 km op gefietst. Misschien wat voor jou? Inclusief Ortlieb tassen.
Ik heb er een voor je! Gekocht in 2011, en ik heb er 100 km mee gefietst. Fiets is feitelijk nieuw :wink:
Nieuwe prijs: 2.550 euro.

Nieuwe fiets, 150km gereden.
Al sinds mijn 26e rijd ik auto, en tegenwoordig heb ik 3 auto's (alle 3 privé). En ook nog een motorfiets (Pan European). Fantastisch, het liefst had ik 30 auto's als het budget het toeliet. Allemaal in een grote loods, om er naar te kijken als ware het kunstwerken en om af en toe mee te rijden.
Hi Toon, leuk dat je aan zo'n mooie fiets denkt. Ken je de Idworx Easy Rohler? Naar verluidt de beste trekking fiets die je kunt hebben. Ik heb je een persoonlijk bericht gestuurd :wink:
Een paar keer op vakantie geweest. In de Nederlandse duinen (6 km heen en 6 km terug) :wink:

Het is een mooi bezit, en ik kan 'm mijn hele leven wel houden, maar ik rijd liever auto. Wil een Mercedes W124 stationcar kopen (bijvoorbeeld een 220TE). Levert voor mij meer rendement op :)
Te koop in nieuwstaat:

Idworx Easy Rohler, herenfiets, maat L, kettingkast, Rohloff naaf, Brooks zadel. Inclusief rode Ortlieb tassen. Nieuw gekocht in september 2010.

150 km gereden.

2.700 euro.
Hi Peter, ik heb ook een schitterende EasyRohler te koop, maat L.
Erg leuke film Sabien! Mooi land om te fietsen 8)
Ben benieuwd wanneer Idworx aan de tandriem gaat :o
De foto's zijn schitterend! De video ga ik later bekijken. Hadden jullie speciale banden gemonteerd? Had je nog pech onderweg (bijvoorbeeld een lekke band op de lavastenen)?

Ik wil ook fietsen in IJsland 8)

Groet,
EasyRohler, IJsland fan
Wij zijn net terug van een drieweekse tocht door zuid Noorwegen (Oslo-Oslo). Daarbij hebben we ook de Rallarwegen gefietst (veel te vroeg, zo bleek), althans, waar dat mogelijk was (vanwege de vele sneeuw). Voor een verslag en foto's van dit winterse avontuur zie http://rallarvegen2011.blogspot.com...
Lijkt een watermeloenpijp !
Kun je voor 27 mei niet nieuwe fietskleding kopen? :?
Wat leuk Eric! Dat is geen pech hebben, dat is puur geluk! :lol:
Je kunt via de Faroer eilanden naar IJsland met Smyril Line

http://www.smyrilline.com/Frontpage.aspx
Ik meld me niet aan omdat ik 3 weken te lang vind. Ook ga ik liever niet met het vliegtuig voor mijn eerste fietsreis. De bestemming spreekt me ook minder aan, Noord- en Midden-Europa spreekt me om de een of andere reden meer aan.
Kijk, daar doen we het (de normale prijs betalen) voor! Ik voel me bijna bezwaard dat mijn FM me een fietscomputer cadeau gaf :o
Ik ben wel eens langs een FM gelopen waar een nieuwe Idworx EasyTirohler (van het nieuwe modeljaar) in de etalage stond aangeprezen met bijna 30% korting (van 5.800 voor 4.200 euro) :shock: Maar tegen zo'n aanbieding moet je nét aanlopen. Als de winkelier de korting niet zelf zo aanbiedt, betaal ik ...
Ik koop ook nooit met korting. Ik waardeer de service die de FM geeft, en daar wil ik graag voor betalen. Bij de aankoop van mijn Easy Rohler heb ik wel een fietscomputer gekregen, dat was erg attent van de FM :D