blauwe campingstekker met stopcontact.

Tijdens onze tocht in Italië mochten we op een camping een stekker lenen voor opladen van de telefoon en navigatie. Het was de bekende blauwe campingstekker die alle caravangebruikers wel kennen. Bijzonder aan dit exemplaar was dat een normaal stopcontact in deze stekker was ingebouwd, dus zonder kabeltje. Het zag er professioneel uit, absoluut geen klus job. Is iemand bekend met een dergelijke stekker en weet iemand waar deze te verkrijgen zijn?

vr gr Bennie
Wij hebben er al jaren zoeken.. volgens mij ooit bij De Wit (Schijndel) gekocht.
Al eerder op dit forum geweest, zoek even op CEE , bijv. : http://www.wereldfietser.nl/phpbb/viewt ... EE#p186409
In 2014 ook één gekocht op een camping in Pisa. Denk niet dat TS daar nu wat aan heeft :)
Uitermate handig. Gaat sindsdien altijd mee op fietsvakantie.

-Jan
Na even gezocht te hebben in mijn mailbox heb ik hem gevonden. Leve het bewaren van alle mail, want ik wist dat ik het lang geleden eens bij Conrad had gekocht.

De juiste zoekterm blijkt te zijn 'cee adapter'

Ik heb deze:

https://www.conrad.nl/nl/pce-9433100-94 ... 54204.html

Maar op Amazon vind ik hem nu voordeliger:

https://www.amazon.de/PK-444832-CEE-Ada ... ee+adapter
Ook bij die grote kampeer super in Winterswijk te krijgen. 5,95, en ook via WWW

Afbeelding
Afbeelding


https://www.obelink.nl/cee-naar-randaar ... 26page%3D2

Gr Leo Jansen
Niet op alle campings levert de 'paal' ook stroom als je daar niet specifiek voor betaalt, en trekkersveldjes waar je als fietser liever staat zijn meestal niet voorzien van zulke stroompalen, dat is toch meer bedoeld voor caravan(plekken).
Verder is het over het algemeen goed mogelijk om elektrische apparatuur op te laden in de receptie, en dus onder toezicht.
Deze verloopstekkers zijn in Nederland moeilijk te vinden. In België zijn ze in de bouwmarkt wel te koop. We gebruiken al jaren naar volle tevredenheid deze verloop steker.
Sinds afgelopen jaar nemen we ook een elektrische water koker mee. Stuitte eerste als “semiavonturier” tegen de borst maar is super praktisch. Goed heet water en een laag gas verbruik. Is er geen elektra kast dan kan het stopcontact in het toilet gebouw gebruiken.
Op bijgevoegde foto staat dus hoe je het NIET moet toepassen ;).

Afbeelding
ik heb hem zelf gemaakt met spullen gekocht bij de Gamma. wel stekkers pakken die voor buiten geschikt zijn.
bertsmit1962 schreef:ik heb hem zelf gemaakt met spullen gekocht bij de Gamma. wel stekkers pakken die voor buiten geschikt zijn.
Hoe heb je dat gedaan?