Beste app voor importeren routes en POI

Goedemorgen,

Hoewel enige tijd mijn plan nog was richting het Zwarte Woud te fietsen, heb ik wegens de versoepelingen omtrent Corona beleid besloten de Reitsma route van Rome naar Nederland te gaan fietsen. Vliegticket is al geboekt en begin Juli vertrek ik! Probleempje echter. Ik heb maar drie weken, cq 21 dagen. Doortrappen dus! Gelukkig ben ik op de racefiets, wel met tent :lol:

Ik ben nu mijn route aan het inrichten en wil dit zo efficiënt mogelijk doen. Ik gebruik momenteel Komoot maar loop daar tegen een probleem aan, namelijk dat ik de campings niet kan importeren als POI's.

Nu zoek ik een andere app maar ik kom echt een wildgroei aan betaalde appjes tegen die allemaal net niet doen wat ik wil. Daarom aan jullie de vraag: Welke app is nou echt het handigst, en welke gebruiken jullie?

Doel is dus: Importeren routes en POI's en deze langs elkaar kunnen zien om de route te plannen. Er zit idealiter een web-app aan die ik vanachter de PC kan gebruiken.
Edit: Er onderweg mee navigeren is ook een wens

Bedankt!
Ik ben een actief gebruiker van Pocket Earth, geen web interface. Ik gebruik hem op de iPad en de iPhone importeren van routes en poi het werkt allemaal heerlijk. De hele archies Europa database in 1 keer laden zonder problemen.

Prettige kaarten, de user interface was even wennen maar ik kan er nu mee lezen en schrijven.

https://pocketearth.com/
Met PocketEarth heb ik ook goede ervaringen. Nadeel kan zijn dat de app alleen voor het Apple-platform is gemaakt. Tevens heb ik de indruk dat er niet veel meer aan ontwikkeld wordt. Dat hoeft niet erg te zijn, tot er een iOS-versie wordt gemaakt waar de app niet meer mee wil werken.

Als je een Android telefoon gebruikt kun je OsmAnd overwegen. Die is er ook voor iOS, maar dat zijn wel twee verschillende apps. Hoe verschillend weet ik eerlijk gezegd niet. Aangezien mijn werkgever vindt dat ik een iPhone moet gebruiken, gebruik ik dus ook de iOS-versie van OsmAnd, en daar ben ik erg tevreden over.
Voor de campings gebruik ik de ARCHIE app.
Voor navigatie op de telefoon vind ik MapOut het handigst. Je mailt een gpx naar je account en die verschijnt automatisch op je telefoon in de MapOut app.
Als je er onderweg ook mee wilt navigeren dan wil je zo min mogelijk dataverbruik (ik wel tenminste) en dan kom je al snel bij OSMand uit. Dat kost een klein bedrag maar geeft je wel de mogelijkheid over de laatste kaarten te beschikken. En meer als je de live-versie wilt gebruiken. Importeren van Archies is geen probleem, die kun je aan en uitzetten wanneer je wilt.
Het ligt er ook even aan wat voor OS je telefoon gebruikt wat handig is. Nadeel van OSmand is wel dat je dan geen web-interface, maar omdat gpx universeel is zou ik me daar geen zorgen om maken.
Ik ben ook een OSMand gebruiker.

OSMand is denk ik wel de App met de meeste mogelijkheden en daardoor kan je sneller verdwalen in de menu's. Geen probleem voor mij en sommige van die mogelijkheden kan ik erg waarderen, bijv. de mogelijkheid om snel alle bakkers/supermarkten of waterpunten op de kaart te laten vergeven.

Campings kent OSMand (of beter gezegd openstreetmap) ook dus die kan, net zoals de bakkers/supermarkten kan je die aanzetten maar de set in openstreetmap is anders dan Archies en vaak minder compleet en up-to-date.

Waarover de Archies App erg handig is is dat bij elke camping ook een telefoonnummer zit. Meestal kijk ik zo begin van de middag welke camping een mooi doel is en bel ze dan even op, dat kan direct vanuit de Archies App
Ik gebruik ook Osmand. Menustructuur is bepaald niet intuïtief en gebruiksvriendelijk maar de app biedt wel erg veel mogelijkheden, zeker de Android versie (de IOS versie is wat kaler). Zie ook viewtopic.php?f=21&t=34398
Bedankt voor de reacties.

Ik heb even eea geprobeerd en gebruik nu een combinatie van Komoot en Osmand. In Komoot plan ik de routes en die stuur ik vervolgens naar Osmand, welke ik vervolgens gebruik om te navigeren en campings ed op te zoeken. Werkt voor mij ideaal!