Hotel DUNAV Vukovar

Voor alle mensen die van plan zijn te overnachten in Vukovar is er slecht nieuws. Hotel Simac is naar het zich laat aanzien voorlopig gesloten, naar het schijnt om de boel te renoveren, hier was gisteren alleen nog weinig van te merken. Andere opties zijn een pension en hotel**** LAV****, wat volgens mij voor de meeste van ons boven budget is. Een pension richting.Ilok is ook dicht dus houdt hier rekening mee wil je de kroatische kant van de Donauroute fietsen.


Nu in een warm maar mooi Novi Sad.
Pman schreef:Voor alle mensen die van plan zijn te overnachten in Vukovar is er slecht nieuws. Hotel Simac is naar het zich laat aanzien voorlopig gesloten, naar het schijnt om de boel te renoveren, hier was gisteren alleen nog weinig van te merken. Andere opties zijn een pension en hotel**** LAV****, wat volgens mij voor de meeste van ons boven budget is. Een pension richting.Ilok is ook dicht dus houdt hier rekening mee wil je de kroatische kant van de Donauroute fietsen.


Nu in een warm maar mooi Novi Sad.
LAV is leeuw!
Bert, LAV is ook bier wat prima te drinken is, alleen wel in kleine flesjes geserveerd wordt (dan maar twee). De wegen van het Servische deel van de Donauroute zijn tot nu toe matig tot slecht, gelukkig houden de serven goed rekening met fietsers. Van de Donau krijg je echter weinig te zien. Nu bijna in Belgrado.
Pman schreef:Nu bijna in Belgrado.
Београд :wink:
Servisch voor Beograd/Belgrado 8)
Pman schreef:Bert, LAV is ook bier wat prima te drinken is, alleen wel in kleine flesjes geserveerd wordt (dan maar twee). De wegen van het Servische deel van de Donauroute zijn tot nu toe matig tot slecht, gelukkig houden de serven goed rekening met fietsers. Van de Donau krijg je echter weinig te zien. Nu bijna in Belgrado.
Lav bier is helaas overgenomen door Heineken. Jelen (hert) is van de concurrent Imbev. In de winkels te koop in plastic flessen van twee liter. Terwijl Servie nog gold als een no go area hebben de giganten wel toegslagen.