Technotip, Grand Trunk Tech Single Hammock Hangmat

Technotip, Grand Trunk Tech Single Hammock Hangmat
technotip op onze site....
https://www.lismarq.com/post/grand-trun ... ck-hangmat


Afbeelding

Hangmat. Nooit gedacht dat ooit mee te nemen. Hangmat op een fietsvakantie. Maar de tijden zijn verandert. Slapen in een tentje kan altijd maar er zijn ook andere manieren om de nacht door te brengen. Wij probeerden de hangmat uit. En dat beviel heel erg goed. Voor 312 gram slaap je heerlijk boven alles wat kriebelt en steekt. En dat is uiteraard het grote voordeel van een hangmat. Je hebt geen vlak stukje grond nodig. Distels en brandnetels lach je om. De ondergrond kan spijkerhard zijn. Slapen boven stenen en beton? Kan allemaal. Enige wat je nodig hebt zijn twee bomen, palen of spijkers. Maakt niet uit wat zolang je er maar een touwtje aan kan hangen en waar je voldoende vertrouwen in hebt dat het jou gewicht kan dragen.
Als je de Grand Trunk Tech Single Hammock Hangmat uitpakt kom je erachter dat de naam langer is dan het pakketje doet vermoeden. Klein bolletje stof meer is het niet. En de eerste keer ben je heel benauwd of dat stukje doek jou gewicht kan dragen. En zolang je niet meer dan 136 kilo weegt kan dat dus prima.
En ligt het een beetje? ja, echt wel! Heerlijk. Volgende keer blijft de tent thuis.
Zachtjes wiebelen we in slaap....

Afbeelding
Leuk ding!

's Nachts met dit weer ook al in geslapen?
Rond een uur of tien werd het net te koud. Volgende keer doen we het wel. Dit is een simpele uitvoering. er zijn ook nog uitvoeringen waar je je matje in kunt doen en een muskietennet.
Marco Meijerink schreef:
di 12 mei, 2020 12:30
Voor 312 gram slaap je heerlijk boven alles wat kriebelt en steekt.
Moet je hem wel op 7,5m hoogte hangen (voor muggen althans) ;). Is misschien alleen wat lastig met in- en uitstappen...
Oh echt? Ik wist niet dat muggen niet boven de 7,5 meter komen. Dat wordt inderdaad lastig in en uitstappen. Dan maar een netje erover heen.