World Nomads verzekering

Hallo allemaal. :D
Wie van jullie heeft ervaring met verzekeringen van World Nomads? http://www.worldnomads.com.au
Ze zijn -in vergelijking met andere verzekeringen zoals Isis en Elvia- stukken goedkoper, maar op dit forum ben ik de naam nog niet tegengekomen...
Houdt dat in dat dit forum niet op de hoogte is; heeft niemand ervaring met deze aanbieder :?: of alleen slechte :?:
Je kunt bij hen onder andere tot in het oneindige je verzekering verlengen; camera's, laptops etc bijverzekeren enzovoort.

Groetjes,
Aaldrik
http://www.tour.tk

Lijkt goedkoop. Als je echter voor langere tijd op reis gaat ben je voor zover ik kan zien niet verzekerd voor kosten die je maakt als je terug naar huis moet ivm familie-omstandigheden. Afhankelijk van de grootte en de conditie van je familie kan dit een erg groot nadeel zijn. Voor mij persoonlijk is deze verzekering dan ook geen optie. Maar til je hier niet zwaar aan of heb je dit probleem niet dan lijkt het een goeie deal.

Vanaf 1 januari 2006 gaat de nieuwe basisverzekering in. Dat kan van invloed zijn op het (moeten) afsluiten van de zogenaamde terugkeerverzekering. Mits je aan de voorwaarde voldoet dat je een rechtmatige inwoner van Nederland bent (o.i.d.) kan je in ieder geval de basisverzekering afsluiten (verzekeraars hebben voor dat deel acceptatieplicht). Mij lijkt dat je dat dan kan doen op het moment van terugkeer in Nederland.Ik heb al wat rondgevraagd hierover bv. bij de Goudse (special ISIS) maar ze kunnen er nog weinig over zeggen. Hoe het zit met tussentijdse terugkeer weet ik ook niet precies. Wellicht wel een verandering dus om in de gaten te houden?