Rondje Utrecht 3 sept a.s.

Op elke 1e zondag van de maand wordt het rondje Utrecht georganiseerd. Meestal is het startpunt Tolsteegbrug (t.o. Louis Hartlooper complex). Het tijdstip van vertrek is 10.30u. De afstanden variëren en liggen tussen 60-100 km en zijn afhankelijk van o.a. weersgesteldheid en seizoen. Het tempo ligt gemiddeld op ca. 20 km/u.

Het rondje Utrecht heeft diverse thema’s zoals een culinair rondje of een rondje nabij een andere stad. In het verleden zijn Nijmegen en Haarlem aangedaan. Een Off road of wielerrondje behoort ook tot de mogelijkheden.

Om voldoende variatie te houden kan iedereen de organisatie van een of meerdere rondjes op zich nemen. Dit kan heel eenvoudig door op deze aankondiging te reageren.
Is ook het Harskamperdennen weekend.
En het rondje Zwolle!
Dus voor elck wat wils...
Beste WF,
Staat voor Louis Hardloper complex maar niemand te bekennen. ... gaat het door?
InesMaeva22 schreef:Beste WF,
Staat voor Louis Hardloper complex maar niemand te bekennen. ... gaat het door?
Ik kon dit keer niet mee. Van Edwin weet ik dat hij zelf ook niet kon. Hij laat het rondje vaak alvast op het forum zetten, maar iedere keer wisselen we wie de route uitzet.

Het is niet verplicht, maar wel handig, vooraf op het forum ook aan te geven dat men aansluit, zodat bekend is of er opkomst is.
Dit om te voorkomen dat iemand een route voorbereidt, maar er niemand is. En andersom, zoals nu waarschijnlijk het geval was, dat je dan de enige bent.

Helaas dat het nu waarschijnlijk mis is gegaan. Hoop dat je nog fijn hebt kunnen fietsen.