Harskamperdennen, 28 augustus

L O L A Lola, liedje van The Kinks. Heerlijk om mee te gillen.
Rondje bos, veld en zand.

Tijdens het WF weekend hebben we een prachtige off road tocht uitgezet dwars over de Hoge Veluwe. We zoeken de kleinste paadjes op en de mooiste plekjes. De tocht gaat over allerlei soorten wegdek Van fietspaden naar bospaden. Van stukjes asfalt naar single tracks.
We hebben de tocht zo gemaakt dat iedereen mee kan doen. Ben je een hard core bikepacker die helemaal los wil gaan? Geen probleem. Heb je nog nooit off road gereden en wil je het een keer ervaren hoe dat nou is? Sluit aan. Het leuke van off road rijden is dat er altijd snelheidsverschillen zijn en dat bikepackers na een stevig stukje zandhappen altijd weer bij elkaar komen om of op elkaar te wachten of om even stoere verhalen te vertellen. Samen uit, samen thuis.

Wat heb je wel nodig? Zin. Gewoon lekker veel zin. Zin om de natuur in te gaan en met een open blik te kijken hoe de tocht verloopt.
Wat kan helpen? Beetje brede panden is handig. Maar we moeten eerlijk zijn, soms worden we ook wel eens ingehaald door racers met super smalle banden en dat gaat ook. Koop geen nieuwe fiets! met elke fiets kan je off road rijden.
Tijdens de tocht passen we de zwaarte aan de groep aan. Als we na een uurtje heel veel lol hebben maar nog maar op een paar kilometer van de camping zitten wordt de tocht iets kleiner. We zijn in staat om dat als fietsend te bepalen.
Natuurlijk maken we op voorhand een GPS route. Die vind je hier binnenkort op de site terug.
Maar wees niet boos als we er soms van afwijken mocht dat wenselijk zijn. Zie dat maar als avontuur.
Oh ja, nog een ding, wel even een helmpje op. Als je geen een hebt kunnen wij die voor je meenemen. We ebben 3 extra helmen.

Mocht de groep heel groot zijn dan splitsen we op.
En what about Corona? Onverhard rijden doe je vaak met afstand tussen de fietsers. Je moet soms uitwijken voor boomwortels, stenen, zand en dan wil je niet dat je je fietsvriend(in) van het pad af rijdt. Kortom: bikepacken/off road/gravelride (aan termen geen gebrek) rijden is de ultieme Corona-proof fietsrit.

Opgeven vooraf vinden we fijn. Stuur maar een mailtje naar post@lismarq.com. En je kunt ons daarop ook bereiken mocht je nog vragen hebben of verzoeken voor de tocht.
Tot gauw, Lisette en Marco
Beste Wereldfietsers,

het maximum aantal deelnemers voor het weekend is al bereikt. Het is helaas dus niet meer mogelijk om je aan te melden. Er is geen wachtlijst, omdat alle deelnemers vooraf hebben moeten betalen.
Geldt het maximum ook voor de maaltijd?