WARMOND - Warmerdam “de Fietsspecialist”organiseert dit jaar in het weekend van 27 en 28 maart alweer voor de achtste keer hun traditionele “RECREATIE- EN VAKANTIEFIETS BEURS” in de vestiging aan de Herenweg 2 te Warmond.
Tijdens deze beurs willen wij u kennis laten maken met de nodige vernieuwingen in de markt.

Warmerdam “de Fietsspecialist” WARMOND heeft jarenlang ervaring in het advies, verkoop en onderhoud van Recreatie- en Vakantiefietsen.
Onze adviseurs zijn geoefende fietsers waardoor zij zich kunnen inleven in uw eisen en wensen.

Thema van onze beurs op 27 en 28 maart 2010 is dan ook:
“Fiets en Geniet”
Medewerkers uit alle vestigingen en vertegenwoordigers van de aanwezige merken en organisaties zullen aanwezig zijn om de bezoekers uitvoerig advies en uitleg te geven over de nieuwe modellen en trends op gebied van recreatie en vakantiefietsen.

Idworx voor de perfecte recreatie- of vakantiefiets!
Wie zich voor het kopen van een nieuwe fiets eens verdiept in elk prestigieus exemplaar van “Idworx” ontdekt dat dit relatief simpele vervoersmiddel een niet te evenaren graad van perfectie heeft bereikt. Door de aandacht voor details rijdt iedere Idworx beter en probleemlozer.

De Idworx Rapid One wordt tijdens onze beurs aan het publiek voorgesteld.
“Extreem snel met minimale bagage, dat is de roeping van de Rapid One.
Stel uw eigen Santos samen.
Deze kwalitatief hoogstaande vakantie en recreatie fietsen van Santos worden naar uw specifieke wensen op maat gemaakt. De Santos Travel Master 2.6 alu is door het buitensportblad ‘Op pad’ uitgeroepen tot beste vakantiefiets.

Koga Signature Custom Order Bicycles.
Koga Signature maakt het mogelijk voor veeleisende Koga rijders hun vakantie- of recreatiefiets compleet naar eigen wensen op te bouwen. Met Signature biedt Koga de consument de mogelijkheid zijn of haar droomfiets samen te stellen.

Trek, de stoere compagnon op avontuurlijke tochten.
Zoals elk jaar is TREK met het promotie team aanwezig om u kennis te laten maken met de nieuwste modellen op gebied van trekkingfietsen. Testrijden behoort uiteraard weer tot de mogelijkheid!

Fietsen met wind in de rug
Er zijn tal van mogelijkheden om de populaire elektrische fietsen uit te proberen.
Van de merken; Flyer, Koga Miyata, Sparta, Batavus, Gazelle, Trek en Giant zijn er voldoende testexemplaren elektrische fietsen aanwezig om ze eens grondig aan de tand te voelen.

NIEUW, dit jaar zijn er vier sportieve noviteiten in de Elektrische fietsen;

Idworx Easy Transport, deze sportieve elektrische fietsen van nog geen 20 kilogram zijn volgens het “Flip-Flop-Concept” in een handomdraai om te bouwen naar een traditionele fiets zonder hulpaandrijving.

Trek L500+, een elektrisch ondersteunde fiets met interne versnellingsnaaf en motor in het achterwiel.

Koga Miyata E-Light “Fiets van het jaar 2010” deze elektrisch trapondersteunde fiets levert niet alleen een trapbekrachtiging maar die zorgt ook voor zeer lichte rijcomfort, Koga heeft onomstotelijk het bewijs geleverd dat elektrische trapondersteuning geheel past bij de status van het sportieve fietsen.

Sparta “HSM” laat ons hart er sneller van kloppen!
Van opwinding welteverstaan. Sparta laat de trapbekrachtiging van haar elektrische Sparta ION® fietsen aansturen door de hartslag van de berijder.


Hoe werkt de HSM precies?
Voor of tijdens uw fietstocht geeft u een streefwaarde in via het display van de Sparta ION®. Vanaf het moment dat u gaat fietsen, zal de ingestelde (gewenste) hartslag het uitgangspunt zijn, waar continue naar toegewerkt wordt. Indien de actuele hartslag boven de gewenste hartslag uitkomt, dan zorgt de ION® software ervoor dat de motor extra ondersteuning geeft, net zo lang tot de hartslag weer voldoende gedaald is. Als door de dalende ondersteuning, de gebruiker meer inspanning moeten leveren en de hartslag weer stijgt, wordt de ondersteuning opnieuw opgevoerd.

Brompton vouwfietsen
's Werelds kleinste en meest geprezen vouwfiets. Nummer één in de uitgebreide vouwfiets test van het consumenten programma TROS Radar. Een Brompton evenaart een goede sportfiets in rijgedrag. Wie dat niet gelooft, zal dat ervaren door het maken van een flinke proefrit.

Wat is er verder te doen;

Fietsvakanties met: Fitál Fietsvakanties
Gaan en staan waar u maar wilt. Dat is de vrijheid van een fietsvakantie per eigen auto. Fitál biedt u een zorgvuldig geselecteerd aanbod van individuele fietsvakanties. U hebt de keuze uit fietsvakanties als ‘trektocht’ van hotel naar hotel, waarbij bagagevervoer wordt verzorgd. Of u logeert in één hotel en maakt vanuit het hotel diverse fietstochten. En het bijzondere van Fitál Fietsvakanties is dat u veelal op elke gewenste datum op fietsvakantie kunt. Geen eigen fiets Op vele bestemmingen kunt u een goede fiets huren, met of zonder versnellingen, zadeltassen, aangepast aan de fietsvakantie van uw keuze.

Garmin navigatie systemen
Simpele, lichte navigators voor de allermooiste fietsavonturen. Informeer naar de mogelijkheden tijdens onze beurs.

Lichtgewicht Ortlieb fietstassen
Ortlieb vervult een voortrekkersrol als het gaat om het meenemen van bagage op de fiets. De Front- en Back-Roller tassen werden de afgelopen jaren niet alleen intensief door outdoor- en vaktijdschriften getest en bovendien zonder uitzondering aanbevolen.

Gratis zadel meting volgens de SQlab methode, dus geen zadelpijn meer 
Een zadel moet passen, net als schoenen. Echter sinds het begin van het fietstijdperk zijn fabrikanten, ontwikkelaars en designers op zoek naar een perfect fietszadel, maar omdat de anatomie per mens verschilt, is dat tot op de dag van vandaag niet mogelijk gebleken.

Daarom bieden wij met SQlab een individuele zadelmeting en zadel-breedtematen-systeem. Zo krijgt u bij ons het best passende zadel!

Pas daarom het fietszadel aan, aan uw lichaam en niet omgekeerd!

Gratis lichaamsmeting en afstelling van de fiets
Fietsplezier begint bij een fiets die op uw lichaam is afgesteld. Tijdens onze beurs meten wij u, zonder lijfelijk contact gratis op, aan de hand van de nieuwste technieken. Daarna stellen uw fiets dan ook op uw lichaam af.

Recreatie in Warmond en Friesland.
VVV Warmond is zoals altijd aanwezig om u te informeren over de fiets- en wandelroutes die u voeren naar de mooiste plekjes in en rond Warmond. Daarnaast wordt tijdens de beurs Friesland als fiets en vaar provincie uitvoerig gepromoot.

Kortom onze voorjaarsbeurs heeft, zoals altijd, weer volop moois te bieden. Profiteer tijdens deze beurs van de mogelijkheid om eens uitgebreid proef te rijden. En niet te vergeten de altijd scherpe beurs- aanbiedingen.

U bent van harte welkom zaterdag 27 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag 28 maart van 12.00 uur tot 16.00 uur.