Additionally, paste this code immediately after the opening tag: santiago - pamplona- jaca per trein - Forum Wereldfietser

santiago - pamplona- jaca per trein

is het te doen om per REGIONALE, waar je fiets in mee mag, van Santiago naar Jaca te hobbelen? We hebben onze auto in Oloron staan. Renfe.es heeft het alleen over de langeafstandstreinen en die zijn fietsonvriendelijk.

gracias
cyclonaut schreef:is het te doen om per REGIONALE, waar je fiets in mee mag, van Santiago naar Jaca te hobbelen? We hebben onze auto in Oloron staan. Renfe.es heeft het alleen over de langeafstandstreinen en die zijn fietsonvriendelijk.

gracias
De fiets mag niet in de langesafstandstreinen.
Kan wel in de regionale treinen en de mediodistancia, maar dat is een lange rit met veel overstappen in Ourense, Leon, Palencia. Longrono en Zaragoza. Redt je niet in een dag.
Je kunt met de nachttrein van A Coruna naar Zaragoza, maar dan moeten jullie fietsen gedemonteerd en verpakt worden, zodat deze onder de twee onderste bedden passen.
Ik hoorde van twee fietsers dat ze in Santiago een auto hadden gehuurd, waar de fietsen in pasten, die ze in de buurt van de Spaanse grens konden inleveren.