Additionally, paste this code immediately after the opening tag: wie heeft onbegrenst fietsen naar Rome of venetie(deel 1) - Forum Wereldfietser

wie heeft onbegrenst fietsen naar Rome of venetie(deel 1)

wij willen dit jaar in sept het eerste deel van onbegrenst fietsen naar Rome of venetie fietsen . wie heeft dit boekje te koop of te leen ?

birdy
De gespecialiseerde boekhandel, buitensportzaken, etc.

Of via het internet: www.cyclingeurope.nl/bestellen

Succes!
dat adres is bekent.
het gaat mij natuurlijk om een 2e hands exemplaar.

gr bert
beetje flauw, de schrijver heeft er veel werk in zitten om de boekjes samen te stellen. Wanneer je een dergelijke reis gaat maken moet je goed beginnen. Dus gewoon kopen in de winkel.

Een andere Bert

(die het boekje gewoon in de kast laat staan )
Als je zo'n route gefietst hebt wil je er achteraf nog wel eens in kunnen bladeren. Verder zijn de oudere exemplaren ook al snel verouderd. Benjaminse herziet zijn routes met een zekere regelmaat, en dat is niet ten onrechte. Vooral campings in noord-oost Frankrijk hebben de onaangename eigenschap te verdwijnen.
Wim
bertvanvliet schreef:beetje flauw, de schrijver heeft er veel werk in zitten om de boekjes samen te stellen. Wanneer je een dergelijke reis gaat maken moet je goed beginnen. Dus gewoon kopen in de winkel.

Een andere Bert

(die het boekje gewoon in de kast laat staan )
Bert, ik weet niet wat jij op dit forum doet. Maar probeer je alleen maar dit soort dingen te blokkeren?

http://www.wereldfietser.nl/phpbb/viewt ... 68&start=0
Blijkbaar kan ook het kopen van tweedehands boeken moreel verwerpelijk zijn. Afgezien daarvan betreft het een vraag van een half jaar geleden.