Hallo allemaal,

Ook dit jaar zal er weer een Fietsen met Kinderen stand zijn op de Fiets- en Wandelbeurs en zijn we weer op zoek naar informanten voor op de stand. Bij deze een oproep om je aan te melden.

De grootste outdoorbeurs van Nederland beurs wordt op 9 en 10 februari 2013 gehouden in de RAI in Amsterdam. Voor Fietsen met Kinderen en is ook dit jaar weer een stand voor ons gereserveerd. De aankleding van de stand zal bestaan uit de canvas foto's, de rest van de stand is beschikbaar voor materiaal van de informanten.

Naar wie zijn we op zoek?
Naar gezinnen die enthousiast kunnen vertellen over hun ervaring over het maken van fietsreizen met kinderen. Je hoeft niet per sé superervaren te zijn, als je maar enthousiast over fietsen met kinderen kunt vertellen. Het belangrijkste is dat je de bezoekers een idee kunt geven hoe het is om te fietsreizen met kinderen door te vertellen hoe jij dat aanpakt, met welke aanhangfiets- of kar jij rijdt, welke tent je helemaal ideaal vindt, wat de perfecte route is om met kinderen te rijden etcetera. Het helpt goed om wat foto's, een laptop, een informatiebord, kaarten etc. mee te nemen om de beursbezoekers een idee te geven van hoe het is om met kinderen te fietsen. Als je een bijzondere fiets of fietskar hebt, is die ook van harte welkom.

Wanneer en waar?
De Fiets- en Wandelbeurs vind plaats op 9 en 10 februari 2013 in de RAI in Amsterdam. De beurs is op beide dagen geopend van 10 tot 17 uur. We zoeken ongeveer drie gezinnen als standhouders per dagdeel (zaterdagochtend / zaterdagmiddag / zondagochtend / zondagmiddag). De ochtendsessie is van 10:00 tot 13:30 uur, de middagsessie van 13:30 tot 17:00 uur.

What's the deal?
Als standhouder krijg je vrijkaarten voor de beurs voor je gezin. De afspraak is als volgt: tijdens je eigen sessie ben je permanent in de stand aanwezig. De rest van de dag kun je vrij over de beurs zwerven. Reiskosten zijn voor eigen rekening.

Heb je interesse om standhouder te worden? Stuur me een e-mailtje met de volgende gegevens:
* De namen van je gezinsleden die op de beurs aanwezig zullen zijn.
* De leeftijd van je kinderen (ivm vrijkaarten, kinderen boven 12 jaar hebben een kaartje nodig).
* Je adresgegevens (ivm toezenden van de vrijkaarten).
* Je mobiele telefoonnummer (voor als er iets mis gaat).
* De dagdelen waarop je beschikbaar bent.

Ik hoop weer op jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,

Dennis de Vries
Stichting Fietsen met Kinderen

Aanmelden via: ddv400@gmail.com