Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Tauernradroute en terugreis trein - Forum Wereldfietser

Tauernradroute en terugreis trein

We willen de Tauernrad route fietsen van Krimml naar Passau en we willen terug met de trein. Volgens de site van de Oostenrijkse Spoorwegen zijn we ruim zes uur onderweg. Dit moet toch sneller kunnen hopen we.

Iemand met een goede suggestie ? ALvast bedankt
Zelfs zonder fiets ben je meer dan 5 uur onderweg, alleen al over het stuk Zell am See naar Krimml doet de trein er bijna anderhalf uur over. Daarnaast heb je de pech dat de treinen niet lekker op elkaar aansluiten. De enige optie om tijd te winnen is in Zell am See te starten dan naar Krimml te fietsen om daar echt te beginnen.
Ik heb deze route enkele jaren geleden ook gedaan, maar heb enkel de trein genomen tussen passau en salsburg en van daar terug naar krimml gefietst via de alternatieve route.

Deze treinrit duurde ook al bijna 3 uur , dus denk dat er weinig alternatieven zijn om sneller terug te geraken.

De planner van de OBB is ook zeer goed, heb deze in het begin van het jaar gebruikt om van zell am ziller naar belgie te geraken en deze gaf een korter traject aan als de planner van DB, maar kan ook afhangen van waar je vertrekt en moet zijn.