Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Gps-track Noorwegen: Kystriksveien - Forum Wereldfietser

Gps-track Noorwegen: Kystriksveien

Over een paar weken willen we van Trondheim naar Bodo gaan fietsen. Tot op heden is het mij nog niet gelukt om een goede Gps-track te vinden van de Kystriksveien.
Wie o wie heeft hier een track van die ik kan overnemen?(evt. met waypoints van campings en andere bezienswaardigheden zijn ook welkom).

Waarschijnlijk nemen we ook nog de boot van Bodo naar de Lofoten.
Ook hier zou ik nog wel een paar mooie tracks van kunnen gebruiken, liefst een (korte) rondrit terug naar Bodo.

Groet,

Raymon
Zie mijn verslag op http://moh.freehostia.com/index.html?2001/index
Geen gelogde gps track, want destijds had ik die nog niet, maar een op de kaart gemaakte route/track
Dank je wel, precies wat ik nodig had. Die getekende track ziet er erg goed uit, zal niet onder doen voor een gelogde track.

De Openfietsmap (N2) is al naar beneden aan het laden, dus de voorpret zit er al lekker in hier, Thanks!

Raymon
Ha Raymon, misschien is deze informatie wat voor je. Ik fietste in 2009 vanaf Steinkjer, dat is direct bij de airport, wij wilden en hoefden niet naar Trondheim zelf. Vervolgens de eerste 3 dagen binnendoor, dat was heel fijn om de drukte te ontwijken, met name tussen Steinkjer en Namsos is veel verkeer over een 2-baans weg, daar wil je niet fietsen.
Binnendoor is voornamelijk over gruss/gravel, met mooi droog weer rijdt het heerlijk, als het nat is fietst het wel een stuk zwaarder.
Na Namsos over de RV17 is verder allemaal asfalt, heerlijk fietsen afgewisseld door talloze pontjes.
Tip: als je vanaf Bodo terugvliegt maar je hebt tijd over dan is het zeker aan te bevelen om door te fietsen over de Lofoten en de Vesteralen of zelfs naar Tromso, allemaal supermooi. Je kan van daar altijd simpelweg terug naar Bodo met de Hurtigruten.
Hoi Raymon,

Die gps-tracks lijken me minder belangrijk dan een boekje met de routetijden van de boten. De route raak je niet zo makkelijk kwijt. De boten varen soms niet zo vaak en dan is het wel handig als je van te voren weet hoe laat die ene boot gaat.

Het boekje is verkrijgbaar bij de VVV van Steinkjer, maar ook op internet te vinden (http://www.kystriksveien.no/index.krv?p ... rt_id=2051). maar misschien had je die al gevonden...

Hier kun je ons verslag en onze route vinden: http://claarenjoanne.blogspot.nl/2012/0 ... 17-in.html

groet,
Claar