Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Alle foto's en filmpjes online vanaf Marokko t/m Guinee - Forum Wereldfietser

Alle foto's en filmpjes online vanaf Marokko t/m Guinee

Hallo fietsers!

Wij hebben een prachtige route gereden vanaf Nederland, via het zuiden van Europa naar Marokko. Vanaf daar via de West Sahara, Mauretanie, Senegal, Gambia, Guinee Bissau, Guinee naar Sierra Leone. Alle foto's en filmpjes staan online :-)
www.ithaka.im

En we zijn weer verder aan het fietsen! Dit keer via Turkije naar het oosten van Afrika. Zin om met ons mee te reizen?

Groetjes Isa en Youri

www.ithaka.im (onze reis)
www.passionforall.nl (onze acties die we onderweg voor andere mensen doen)
Mooie foto's die een wat beter lot verdienen door gebrek aan de juiste achtergrondinformatie. Voorbeeld:

"Marokko doet zijn best om West Sahara te bezetten."

De vele checkpoints in de Sahara zijn voor de veiligheid en niet omdat Marokko dat stukje land bezet houdt. Marokkanen hebben daar altijd gewoond lang voor het ontstaan van Polisario in 1975, een marxistisch leninistische club opgericht door Cuba, Kadhafi en de Algerijnse junta.

De weg langs de Atlantische kust is zeer waarschijnlijk de enige veilige weg over land om zwart Afrika te bereiken. Wees blij dat er checkpoints zijn en mogelijk ook mensen die je op afstand in de gaten hielden zodat je niet ontvoerd wordt.

Voor liefhebbers van politieke geschiedenis, lijst clubjes opgericht en of gesteund door kameraad Fidel Castro tussen 1959 en 2001:
http://tinyurl.com/pt8zfdw