Additionally, paste this code immediately after the opening tag: 20 juli aanstaande om 13 uur zesde rondje 's-Hertogenbosch - Forum Wereldfietser

20 juli aanstaande om 13 uur zesde rondje 's-Hertogenbosch

Vertrek aan de oostzijde van het station. Na bos en hei nu weer water en wei. Verdere informatie volgt.
Bij deze voorstel voor de route op 20 juli:
Wij gaan langs Vughtse heide, de Loonse en Drunense Duinen en Het Hoofsven. Wij steken Maas over en dan langs afgedamde Maas gaan wij richting Woudrichen en slot Loevenstein fietsen. Op terugweg gaan wij richting Poederoijen en Aalst. In Well krijgen wij koffie met gebak. Wij steken weer Maas over langs Haarsteeg gaan wij richting Den Bosch.


https://mapsengine.google.com/map/viewe ... uA3O0pSXTE

https://www.dropbox.com/s/5livrt95j0r7s ... 20juli.gpx
Deze keer moet ik verstek laten gaan... ik zal aan jullie denken vanuit het zonnige Italie vanwaar we naar huis fietsen.

Groetjes, Raimundo
Beste Raimundo,

Veel plezier in Italië en hopelijk zien wij je bij de volgende rondje DB.

Groet, Kasia
Jammer ik kan ook niet mee, .... Kasia hoeveel km is dit rondje?
Veel plezier, groeten, An.
Dat wordt vast een leuk rondje, mooie omgeving. Ik ga mijn best doen om er bij te zijn.

Frank
Beste Medefietsers,

Het rondje DB is deze keer voor 80 kilometer gepland maar kan ook ingekort worden. Volgens de weervoorspellingen kunnen wij rekenen op enige verkoeling. Wij fietsen door het land van Maas en Waal. Door pittoreske dorpjes en over de dijken langs de Maas.

Groet, Kasia
Ik zou het jammer vinden als we z'n mooi rondje gaan inkorten.

Ik fiets vanuit Utr. naar DB. Je kunt wel meefietsen vanuit Utr. maar terug wordt het moeilijk omdat er geen treinverkeer is tussen DB. en Utr. De ns zet bussen in.

Henk
Hierbij wil ik bedanken Edwin, Frank, Oscar, Ton en Henk voor een gezellige fietsrondje. Gelukkig viel mee met de slechte weer en hopelijk zie ik jullie bij de volgende DB rondje.

Groet, Kasia