Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Arai sleeprem tandem - Forum Wereldfietser

Arai sleeprem tandem

Beste wereldfietsers!

Ik ben op zoek naar een Arai sleeprem om op een tandem te monteren. Helaas worden deze niet meer geproduceerd, dus als iemand me zou kunnen verder helpen in mijn zoektocht naar een exemplaar zou ik ontzettend dankbaar zijn.

Dus heb je er eentje die in een doos stof verzamelt, ken je iemand die me verder kan helpen of gebruik je diegene die op jouw tandem zit toch nooit, dan wil ik deze heel graag overkopen.

Alvast bedankt voor alle hulp!
Beste Hannes,

Betekent deze vraag dat jullie een tandem hebben gevonden? Volgens mij heeft http://www.vittorio.nl nog wel sleepremmen, daar zou je eens contact mee kunnen opnemen.
Hey Marten, ik ben al bij Vlerick langs geweest en ik heb naar Vittorio gemaild, helaas hebben ze er geen meer liggen. Het wordt dus een zoektocht :)
Alternatief is het monteren van een set Magura HS-33 hydraulische velgremmen. Dan heb je in de praktijk geen sleeprem nodig.
Een goedkoop alternatief is de karasawa drum brake verkrijgbaar bij SJSC in de U.K. Ik heb er geen ervaring mee. Er is (was) ook de Maddock drum brake verkrijgbaar bij Tandemseast in de V.S. (ook wel mad dog brake genoemd).

http://www.sjscycles.co.uk/mobile/karas ... prod26598/

Bart
Hier is er blijkbaar nog een voor $350: http://www.precisiontandems.com/arai.htm