Additionally, paste this code immediately after the opening tag: idworx aanbiedingen op longlifebikes.be - Forum Wereldfietser

idworx aanbiedingen op longlifebikes.be

Voorlopig nog enkel in België (een initiatief van de Belgische idworx-dealers en idworx): http://www.longlifebikes.be.
Longlifebikes biedt een overzicht van idworx'en van een vorige modeljaar, one-offs, testfietsen, demofietsen en tweedhandsmodellen aan een 'zacht prijsje'.
Wanneer de testfase positief wordt afgerond volgen ook Nederland en Duitsland.
Idee is prima......ook in Nederland.
Tweedehands markt van Idworx fietsen in Nederland wordt voornamelijk bepaald door een handelaar uit Limburg.Ik hoop dat niet alle aantrekkelijke (scherp geprijsde) fietsen worden opgekocht door deze handelaar

De term "zacht prijsje" misschien aanpassen...... 3% korting op overjarige modellen is niet echt aantrekkelijk te noemen.
Idee is inderdaad goed, maar de korting op modellen van 2015 is wel erg laag. Ook is het aanbod vooral op mannen gericht, maar dat kan natuurlijk ook aan de vraag-verhouding liggen.
rockhopper schreef:Idee is inderdaad goed, maar de korting op modellen van 2015 is wel erg laag. Ook is het aanbod vooral op mannen gericht, maar dat kan natuurlijk ook aan de vraag-verhouding liggen.
Misschien omdat de meeste dames de voorkeur geven aan een "heren" trekkingfiets?
Klopt dat de 'korting' op bepaalde modellen eerder beperkt is. Dit komt omdat bijv. een ER 2015 en een ER 2016 op een licht andere versie van de Schwalbe Almotion identiek dezelfde fiets is. Er is voor de dealer dan ook geen dringende nood om deze met grote korting de deur uit te werken. En heeft de koper toch een voordeel (zelfs met 130euro kan er als eens flink getafeld worden). Of je kan voor de prijs van een alu-versie ineens met de titanium versie rijden. Maar zoals een wijs idworx-dealer uit Amsterdam steeds zegt: koop de fiets enkel als hij (bij) je past!
Vanaf wanneer verdween de sticker op de Rohloffnaaf (dacht 2007/ 2008), of is dit een andere sticker?
Afbeelding
Dat is een andere sticker...
Berger schreef:Dat is een andere sticker...
Oke thanks.