Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Ik zoek campings voor deze route. Duitsland. - Forum Wereldfietser

Ik zoek campings voor deze route. Duitsland.

ik ga in de bouwvak met mijn broer door duitsland fietsen maar kunnen bijna geen campings vinden.

We willen graag van die campings die hebt als staatsbosbeheer campings in nederland

Dit is onze route


Onstwedde


Bad Zwischenahn, Duitsland


Bremen, Duitsland


Bremervörde, Duitsland


Drochtersen, Duitsland


Hamburg, Duitsland


Tostedt, Duitsland


Verden, Duitsland


Twisteringen


Friesoythe, Duitsland

onstwede friesland

zouden jullie ons willen helpen met zoeken.

met vriendelijke groet jorn en iwan
Genoeg keuze als je een gps in het bezit hebt http://www.archiescampings.eu/
Dank u wel henk ik ga nog een gps kopen voor de tocht maar hoe werkt de site want we proberen de kosten te inventariseren. maar je kan op site alleen bestandjes downloaden. dit is de eerste keer dat ik naar het buiten land ga om te fietsen.

met vriendelijke groet jorn idema en iwan
Hoi,

Ik heb hier wel wat aan gehad:

https://nl.camping.info/duitsland/campings

Heb nl ook geen GPS. Met deze kaarten krijg je een idee. Zijn wel vaak vrij grote campings maar misschien is dat wel normaal in de BRD.

Succes
Jorn_idema schreef:Dank u wel henk ik ga nog een gps kopen voor de tocht maar hoe werkt de site want we proberen de kosten te inventariseren. maar je kan op site alleen bestandjes downloaden. dit is de eerste keer dat ik naar het buiten land ga om te fietsen.

met vriendelijke groet jorn idema en iwan
Je hebt vast een smartphone, kan je voor 2,99 de app downloaden
Als je in google maps in het gebied camping intikt krijg je er inderdaad maar een paar te zien, als je op een plaats wat verder inzoomt krijg je er plotseling meer te zien, dus even verder zoeken. Het is overigens in Duitsland vaak dat een camping alleen voor seizoensgasten bestemd is.
Bij Bad Zwischenahn zie ik er zo 2 en van Bremen weet ik dat er meerdere zijn. (waren, er is er nog maar 1 in het noorden van de stad, en die vindt ik duur)
In omgeving Onstwedde zijn wel een aantal campings. Ik kan je echter een leuke camping aanbevelen in Sellingen, Harmina Hoeve. Vanaf daar zit je maar een paar kilometer van de duitse grens. Voor de terugreis, Onstwedde ligt niet in Friesland hoor....
Als ik je route zo bekijk, deze route is al vaker globaal gefietst en volgens mij is er zelfs een gpx route van. Hoef je zelf het wiel niet meer uit te vinden. Als ik het terug kan vinden zal ik de link plaatsen. Je zou ook kunnen googlen op Jutland route.
Hoi ik betaalde als solo fietser altijd zo'n 9 tot 12 euro per nacht in Oost Friesland. Er was altijd wel plaats voor een tentje. Genoeg campings in dit gebied; als je op google maps kijkt terwijl je op "camping" zoekt, vind je genoeg plaatsen.
Westerwolder schreef:In omgeving Onstwedde zijn wel een aantal campings. Ik kan je echter een leuke camping aanbevelen in Sellingen, Harmina Hoeve. Vanaf daar zit je maar een paar kilometer van de duitse grens. Voor de terugreis, Onstwedde ligt niet in Friesland hoor....
Als ik je route zo bekijk, deze route is al vaker globaal gefietst en volgens mij is er zelfs een gpx route van. Hoef je zelf het wiel niet meer uit te vinden. Als ik het terug kan vinden zal ik de link plaatsen. Je zou ook kunnen googlen op Jutland route.
Van de Jutland route kun je bij europafietsers een gpx-track downloaden net zoals van de Hanse-route, die gaan een beetje door hetzelfde gebied. Daar staan alleen geen campings in vermeld.
dank jullie wel voor de reacties ik zal er naar kijken. ondertussen heb ik een gps gekocht bij de aldi de medion go pal s3867. en heb ook al een gpx bestand er op gezet van de route. maar die is ondertussen veranderd omdat niet elke plaats een camping heeft die op de route zit. Dit is de uit eindelijke route https://goo.gl/maps/BAeMNnkwDgr met de laaste dag van friesyothe naar camping de sikkenberg waar we de auto hebben staan en ook ons start punt is.

en dit is het bestand met alle campings waar we langs komen https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Het kan natuurlijk ook zo:

Google - zoeken op plaats en camping :idea:
de route is nu http://www.routeyou.com/nl-nl/route/vie ... -duitsland en dit is ook de uiteindelijke route met alle campings
henk huizenga schreef:Genoeg keuze als je een gps in het bezit hebt http://www.archiescampings.eu/
Of de archies app op je telefoon. Daar maak ik vaak gebruik van.

https://itunes.apple.com/us/app/archies ... &ls=1&mt=8

https://play.google.com/store/apps/deta ... id.archies
Jorn_idema schreef:de route is nu http://www.routeyou.com/nl-nl/route/vie ... -duitsland en dit is ook de uiteindelijke route met alle campings
Als je besluit iets langer in Bremen te blijven vergeet dan niet ook even het Schnoor in te duiken, nauwe steegjes en oude huisjes. Er is dus meer dan de Dom, Roland en de stadtmusikanten. Op de voormalige stadsmuur kun je ook even lekker in het gras gaan liggen. Als je in mei was gaan fietsen is de rododendrontuin (park) een aanrader. Dat kan overigens ook in juni zijn, dat ligt een beetje aan de temperatuur in het voorjaar.