Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Prima camping in Belgisch-Limburg - Forum Wereldfietser

Prima camping in Belgisch-Limburg

Voor fietsers geschikte campings zijn niet dik bezaaid in Belgisch-Limburg.
Een zeer positieve ervaring had ik echter afgelopen weekend op mini-camping Stukkenheidehof bij Bree.
Leuk en sfeervol terrein met een hartelijke ontvangst. Keurig en zeer functioneel sanitair.
Je kunt je fiets plaatsen onder een afdakje vlakbij je tent. Daar staan ook tafeltjes en stoeltjes.
Op slechts 1 km is de gooi-en-smijt-supermarkt Colruyt. Na weer een paar honderd meter is de Delhaize met een uitgebreide versafdeling.
Het Vrijthof van Bree is intiem met heerlijke terrassen. De bieren van streekbrouwerij Cornelissen smaken voortreffelijk.
Je vindt de camping tussen de fietsknooppunten 7 en 11. Staat met een bord langs de route aangegeven. Ook een klein zijsprongetje waard als je de Vlaanderen Fietsroute volgt.
De prijs was 6 Euro.
http://www.stukkenheidehof.be
Zie ook: http://www.fietscampingsbelgie.nl
http://www.brouwerijcornelissen.be/
Wat is een gooi en smijt supermarkt ? nog nooit van gehoord
Goed advies Bert, dank voor het delen.
Paramount schreef:Wat is een gooi en smijt supermarkt ? nog nooit van gehoord
Colruyt stunt sterk met de prijzen. Timmert stevig aan de weg als prijsvechter. Willen kosten wat het kost de goedkoopste zijn in Belgie. De inrichting is sober. Veel spullen pak je uit de dozen. Er is geen lopende band bij de kassa. Een medewerker scant de aankopen die van karretje naar karretje gaan. Het bedrijf is diverse malen bij onze zuiderburen uitgekozen tot de supermarkt met de meest gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Nadelen zijn het beperkte assortiment (vooral op de versafdelingen) en dat verpakkingen over het algemeen groot zijn. De formule richt zich vooral op gezinnen met kinderen. De keuze aan ingrediënten voor een kampeermaaltijdje voor een avond is hierdoor beperkt.
bert sitters schreef:De inrichting is sober.
Dwz niet zo luxe als de Aldi. :shock:
De karretjes met 5 wielen vind ik overigens wel leuk.
Aha, zie daar, nu is me duidelijk waarom het fietspad langs het kanaal aan de oostkant is onderbroken, niet voor de industrie, maar voor de camping te bezoeken...
:lol: :lol:
bert sitters schreef: Colruyt stunt sterk met de prijzen.
...
Nadelen zijn het beperkte assortiment (vooral op de versafdelingen) en dat verpakkingen over het algemeen groot zijn. De formule richt zich vooral op gezinnen met kinderen. De keuze aan ingrediënten voor een kampeermaaltijdje voor een avond is hierdoor beperkt.
Even aanvullen/nuanceren. Het assortiment tussen een 'kleine Colruyt' en een grote Colruyt is (naar schatting) een factor 3-4. In grotere Colruyts is er een versafdeling die(ook kwalitatief) niet moet onderdoen voor die van de concurrerende supermarkten. Ook is het aantal grote verpakkingen niet meer wat het enkele decennia geleden was. (Al is het wel een kwestie van te weten welke producten men 'los' mag kopen. Zo kan men niet één flesje bier kopen in Colruyt.)

Renaat
ex-afdelingsverantwoordelijke Colruyt