Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Grospierres-Avignon - Forum Wereldfietser

Grospierres-Avignon

Wij fietsen deze zomer de Benjaminse route naar Barcelona tot St.Alban-Auriolles waar we een week zullen blijven.
Daarna willen we daar vandaan in twee dagen naar Avignon fietsen om met de TGV weer huiswaarts te keren. Kan iemand ons helpen aan ideeen of zelfs een track voor dat gedeelte? We zouden het jammer vinden als we mooie wegen zouden missen door via de kortste weg naar Avignon te rijden.

Jan
Beste Jan,

Het gebied ken ik niet goed, maar van St.Alban-Auriolles (Grospierres) langs de Ardèche naar de Rhône bij Pont-Saint-Esprit. Vervolgens via de ViaRhôna langs de Rhône afzakken naar Avignon.
Zie voor de ViaRhôna: http://www.recreatief-fietsen.nl/websit ... e-viarhona.
Op de site http://www.routenet.nl/ kun je een route laten uitstippelen en opslaan als track voor je GPS, maar je kunt natuurlijk ook een (Michelin-)kaart pakken om een mooie route uit te stippelen van St.Alban-Auriolles naar Pont-Saint-Esprit.

Veel fietsplezier.

Jan
De weg langs de Ardèche kennen wij maar is niet fijn om te fietsen door het drukke verkeer. We willen een wat zuidelijker route nemen via Barjac en Cavillarques met autoluwere wegen.
We zullen eens zelf aan de slag gaan met Google Earth en Streetview.
Bedankt voor je adviezen!

Jan
Benjaminse beschrijft in het routeboekje Cluny-Barcelona een zijtak vanaf Saint-Ambroix naar Avignon. Dat zal ongetwijfeld een prima route zijn. De track is op zijn site te vinden.