Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Ems-dollart (Eemsdollard) routeplanner - Forum Wereldfietser

Ems-dollart (Eemsdollard) routeplanner

https://www.ems-dollart-routenplaner.de/nl/tourplanner/

Ik kwam deze routeplanner tegen. Zowel in het Nederlands als in het Duits.
Ben deze met de zoekfunctie nog niet tegengekomen op het Forum.
Even mee gestoeid. Ziet er goed uit. Niet alleen voor het Eems dollard gebied.
Zelfs heel Europa maar ook USA en meer. Ook kaart keuze.
Het uitproberen waard.
Hoor graag de bevindingen.
Het lijkt me toch vooral op het gebied zelf te zijn toegespitst. Ik zie wel dat overnachtingsmogelijkheden niet alles laten zien. De helft van mijn overnachtingsadressen die ik langs de noordzeekust heb gebruikt staan niet vermeld. Ook de NSCR is niet op de kaart ingetekend (of als route bekend of de Waddenzeeroute hier in NL) Verder, en dat is een plus is het berekenen van een route wel erg snel, of je vervolgens ook over rustige wegen wordt geleid heb ik niet gecheckt.
Voor wat de vertaling betreft, het Nederlandse deel verdient nog wat aandacht.
Ja, een mooie website voor een dit gebied en als ik er een fietstocht zou plannen dan is er goede informatie te vinden. Ik heb twee routes bekeken (.gpx opgehaald) en die lijken wel rustige wegen te volgen, allemaal verhard.

De doelgroep lijkt meer "ANWB-fietsers" die de auto pakken met fietsendrager, een hotelletje boeken en dan een dagtocht maken. Ook prima, maar ik zou hopen dat dit soort routes ook "op een hoger niveau" / in een meer generiek formaat beschikbaar zijn zodat ze bijv. ook op https://cycling.waymarkedtrails.org te zien zijn en als ik een route ga plannen makkelijker stukken van deze routes kan gebruiken. Dat lijkt niet echt het geval te zijn.

Hoewel het een extended versie is van het Eems-Dollard gebied zie ik geen routes buiten dat gebied:
Afbeelding