Additionally, paste this code immediately after the opening tag: CENSUUR - Pagina 3 - Forum Wereldfietser

CENSUUR

fietsjunks schreef:Er wordt een keer een bericht verwijderd na diverse klachten van diverse mensen...

Een keer wordt nagelaten om de reden te vermelden en meteen regent het opzeggingen...

Na het ontstaan van deze discussie hebben we inmiddels aangegeven de reden voortaan te vermelden, wat is dan nu nog het probleem????

Wat zullen jullie het moeilijk hebben in het leven...
Wat mij nog niet eens het meeste steekt is dat het bericht van Bert verwijderd is. Het geval staat nl. niet op zichzelf. Er is bv ook zonder aankondiging en zonder opgaaf van reden een complete draad verplaatst naar de rubriek kletspraat. Het betrof een door drie gerespecteerde leden georganiseerde activiteit. Er werd hooguit op een gegeven moment wat amikaal gebabbel. Het organiseren van een activiteit moet naar mijn mening door de vereniging ondersteund worden wanneer dit in overeenstemming is met de doelstellingen. Naar mijn idee was dit gewoon het geval. Dat er op een gegeven moment gebabbeld wordt...soit.

Overigens ik zeg mijn lidmaatschap niet op, de Wereldfietser blijft een fantastische club en fouten maken, dat doet iedereen.

En waarom werd dat vehaal over dat mannen sterker zijn dan vrouwen dan niet verwijderd???
Was dat dan niet discriminerend??

Moet ik eens over een ander ras beweren! Nou dan heb je de poppen aan t dansen hoor. Belgische wereldfietsers minder krachtig dan Hollandse wereldfietsers, zie je het al voor je?!?

Groet Moraalridder Marieke

Wat is er nou zo ernstig aan dat bericht van Bert Sitters? Dat naar zijn eigen zeggen nog niet eens een zijn eigen bericht is.
Snap niet dat dat er nou af moest. Of ging het soms om de vervolg berichten?

Zucht... Marieke... waarom olie op het vuur blijven gooien?

Het ging om de negerzoen-foto..zo... klaar...

Oh ging het om die negerzoenen-foto!
Ik heb er hartelijk om moeten lachten en die foto absoluut niet als dicriminerend ervaren, maar als kenmerkende Eric Schuijt humor volgens de oud-Amsterdamse school.
Nu ken ik Eric natuurlijk en weet ook dat Eric vele malen door een scala aan Afrikaanse landen heeft gefietst en daar altijd met plezier nog naar terug wil, maar er zijn natuurlijk ook zeer veel niet-Amsterdamse bezoekers aan dit forum die Eric niet kennen en dit totaal anders opvatten dan zoals ik het heb opgevat.
De vereniging heeft een naam hoog te houden en wat over de rand is, is nu eenmaal over de rand. In dergelijke gevallen kan communicatie een oplossing bieden voor iedereen. Even contact met Eric: "Joh, wellicht grappig bedoeld, maar.....! Kun dat weghalen?" En het probleem was opgelost. Nu lijken de ergenissen over het ingrijpen groter, dan de ergenissen over de foto zelf. Verder is er ook verwarring ontstaan over welke verwijdering het nu eigenlijk ging.

Goedenmorgen Fietsadicten,

Ik ben nog maar kort lid van de vereniging "de Wereldfietser ".
Helaas moet ik weer concluderen dat er naast het fietsen nog veel meer is wat ons beweegt. En niet alleen leuk beweegt.
Laat het ons alstublieft bij fietsen houden op dit forum.

Bevalt je een posting niet, probeer via PB een discussie met de auteur ervan te krijgen.

Ik hou ook best van een gappige opmerking of zoiets, maar wat de een grappig vindt is voor de ander niet leuk. Gelukkig zou ik bijna willen zeggen. We zijn allemaal mensen met een eigen kijk op de wereld.

Ik loop al een tijdje mee in dit leven en wil me graag nu het nog lekker gaat bezig houden met onbezorgd fietsen en lezen/ meedenken aan en over alles wat met dit fietsen te maken heeft.

Ik klim niet zo snel in de pen, maar nu is voor mij even de grens bereikt.

Hou op met het geneuzel over wie wat wel of niet mag en zou moeten enz enz.

Ga toch fietsen ! :!:

Zo dit moest er even uit .

Groet

Jans

Jans Kinds schreef:Hou op met het geneuzel over wie wat wel of niet mag en zou moeten enz enz.
Qua gevoel geef ik je wel gelijk dat het storend kan zijn dat er over dingen wordt gediscussieerd die niet direct met fietsen te maken hebben, maar bedenk wel dat dit een verenigingsforum is. Er bestaat binnen elke club behoefte aan gepraat over alle dingen die de vereniging aangaan inclusief wat er op het forum kan en wat niet. Daarbij heet dit subforum feedback en je kunt daarom al vermoeden dat daar dingen worden besproken die niet direct met fietsen te maken hebben. Je hoeft die niet te lezen - er zijn ook nog wel andere fora waar dingen opstaan die je niet hoeft te lezen :roll: :? .. en misschien maar beter niet kunt lezen. :shock: :oops:
Leon

Bert Sitters schreef:Oh ging het om die negerzoenen-foto!
Ja en nee, Bert.

Door de verwijdering van jouw Speeddating-bericht steeg het water tot mijn lippen. In 'n reactie in dat lijntje heb ik aangegeven hoe het ook anders had gekund. Namelijk door het vervangen van de beide bedrijfsnamen in jouw bericht door een bliepje. De moderatoren hebben het niet nodig gevonden daarop te reageren. Voor mij is nog steeds niet duidelijk waarom jouw bericht volledig verwijderd moest worden.

Maar inderdaad. De volledige verwijdering van een lijntje - over nota bene een WF-activiteit - vanwege de negerzoenen-foto was voor mij de spreekwoordelijke druppel. Bert, ik ben het niet helemaal met je eens. Ik vond de negerzoenen-foto niet echt leuk. Maar natuurlijk moest hij kunnen. De negatieve reacties op de foto vond ik volstrekt overtrokken.
Maar ja, ook dat moet kunnen.

In sommige reacties in dit lijntje wordt het werk van de moderatoren geroemd. Voor een deel ben ik het daar mee eens. Dat vervelende porno-links snel verdwijnen is heel prettig. Dat eerste keer-postings met een duidelijke commerciële bedoeling verdwijnen, zal mij een worst wezen.

Maar als ik zie dat het bovengenoemde lijntje zogenaamd teruggeplaatst wordt, maar wel volledig gecensureerd, blijf ik mij afvragen: Moderatoren waar zijn jullie in godsnaam mee bezig?

Gerd

zucht....

En gelukkig draait de hele wereld om jou, Gerd!

Ja, laten we snel alles terugzetten, want Gerd vind dat belangrijk! Ja, doen, mensen! Laten we daarbij vooral de rest van de wereld vergeten en ach.. boeien, die mensen die zich wél gekwetst voelen door die foto.. wat maakt het uit, toch? Die hebben hier zeker niets te zoeken.. die mogen zeker geen mening hebben? En daar mogen wij vooral niet naar luisteren...

We zetten alle reacties terug, want het is toch allemaal zwaar overtrokken!

Gerd, als je het niets vindt hier, waarom maar blijven reageren op dit topic?

Wat kan jou het in godsnaam aan je reet roesten?

Beste overige mods, kan iemand mijn reactie modereren?!?!

Lieve alle mensen, moet dit topic werkelijk open blijven en steeds opgerakeld worden? Ik word er zo moe van... maar ik kan het niet laten om hier toch maar weer een té emotionele reactie te plaatsen...

Ohja, Gerd... we weten nu wel hoe het anders kan en we hebben ook gezegd dat we vermelden waarom iets weggehaald of gemodereerd wordt... WAAROM DAN MAAR BLIJVEN DOORZEUREN???
Ik vind jouw negatieve reacties op het werk van de moderators zwaar overtrokken, niet die reacties van die mensen die die foto misplaatst vonden.

Wat een gezeik...

Het leven is veel te kort om je dit maar te blijven aantrekken...

Het leven is veel te kort om je dit maar te blijven aantrekken...
En zo is het. Bekijk het leven met Humor. Het is al kort genoeg. De kritiek zegt meer over de gever dan de ontvanger.

Blijf je inzetten voor de vereniging. Daar ben ik je wel dankbaar voor!!!

Kom op jongens, kan dit topic nu niet zo langzamerhand worden beëindigd? Asjeblieft.... want als bezoeker van het forum word je voortdurend geconfronteerd met negatieve berichten en dat kan niet de bedoeling zijn. Je jaagt zo echt mensen weg.
Iedereen heeft zijn/haar zegje kunnen doen, we hebben inmiddels allemaal min of meer begrip voor elkaars standpunt, het is genoeg, het is klaar. We kunnen weer overgaan tot de orde van de dag en het hebben over allerhande fiets-gerelateerde topics.

jim

Inderdaad Jim.....

Moderatoren ik ben het niet altijd met jullie eens maar ik heb bewondering voor jullie inzet voor de vereniging waarvan ik ook de vruchten pluk. Zoals bijvoorbeeld de landeninfo en die ontzettende leuke en goede fietsreparatiecursus van Martin van een paar weken geleden.

Jongens laten we al de energie van dit gezeur stoppen in leuke dingen voor en met elkaar te doen!!! Ik ga in ieder geval weer lekker fietsen met een hoop andere wereldfietsers aankomend weekend op de huttentrektocht.

Happy times zonder gezeur!!! >>>>

Afbeelding
Beste Dames en Heren,

Je wordt toch niet goed van dit geneuzel!

Ga de POLITIEK in daar hebben ze figuren, die niets anders te doen hebben "jullie soort personen" hard nodig.

In het "zomerrecces kun je dan gaan fietsen", hebben we het hier rustig en kunnen we aandacht besteden aan fiets- en aanverwante onderwerpen voor de echt geïnteresseerde fietster/fietser!

... de pot en de ketel ...

Sinds kort ben ik bezoeker van het forum van "de Wereldfietser".
Wat een storm in een glas water.
Mensen die de kar trekken hebben, vind ik, iets meer bevoegdheden om in een bepaalde situatie ergens in te grijpen.
Soms kan dat voor de betreffende persoon kennelijk hard aankomen.
Wie kaatst,,,,,,,,,,,.

Weinig nieuwe input, dus dan kan dit topic wel op slot.

Bas