Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Gentse Buitenband, zondag 27 juli 2008 - Forum Wereldfietser

Gentse Buitenband, zondag 27 juli 2008

Elk jaar kan je op de laatste zondag van de Gentse Feesten deelnemen aan de Gentse Buitenband. Op de vier startplaatsen (telkens een boerderij, met allerlei animatie en faciliteiten) in de Gentse deelgemeenten Drongen, Wondelgem, Desteldonk en Zwijnaarde kan je kiezen tussen routes van 25 tot 50 km, of de grote lus van 80 km.
Op http://www.buitenband.be/ vind je voorlopig nog alles over de vorige editie. Noteer alvast 27 juli in je agenda en in je Gentse Feestenplanning. :)
Fietslogies schreef:Elk jaar kan je op de laatste zondag van de Gentse Feesten deelnemen aan de Gentse Buitenband. Op de vier startplaatsen (telkens een boerderij, met allerlei animatie en faciliteiten) in de Gentse deelgemeenten Drongen, Wondelgem, Desteldonk en Zwijnaarde kan je kiezen tussen routes van 25 tot 50 km, of de grote lus van 80 km.
Op http://www.buitenband.be/ vind je voorlopig nog alles over de vorige editie. Noteer alvast 27 juni in je agenda en in je Gentse Feestenplanning. :)
De camping van Gent is dan al compleet volgeboekt.

titel zal wel juist zijn, de tekst in het bericht zal wel 27 juli moeten worden 8)

Bedankt om de foute datum in het bericht te melden, davydd. Heb het aangepast.

De website http://www.buitenband.be vermeldt ondertussen alle relevante info voor zondag 27 juli 2008.