Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Fietsen langs de ´Hoga Kusten' Zweden - Forum Wereldfietser

Fietsen langs de ´Hoga Kusten' Zweden

Aankomende week komen we langs de Hoga Kusten (van zuid naar noord), maar op de kaart konden we geen geschikte route vinden, buiten de E4. Heeft iemand ervaring met fietsen in die regio en tips voor een route. Liefst een route zonder al te veel meanderen aangezien we op een redelijk strak tijdschema zitten.
Bij voorbaat dank!

Guus

www.naardenoordkaap.tk
GuusV schreef:Aankomende week komen we langs de Hoga Kusten (van zuid naar noord), maar op de kaart konden we geen geschikte route vinden, buiten de E4. Heeft iemand ervaring met fietsen in die regio en tips voor een route. Liefst een route zonder al te veel meanderen aangezien we op een redelijk strak tijdschema zitten.
Bij voorbaat dank!

Guus

www.naardenoordkaap.tk
Hoi, op onderstaande vind je een verslag van twee straffe gasten die ook langs de Zweedse Hoga Kusten naar de Noordkaap zijn gefietst.

http://members.home.nl/marcovdvelden/

Er zijn enkele stukken E4 die als snelweg zijn aangeduid op de kaarten van Zweden, hier kan het zijn dat je niet op mag, hoewel... als de drukte mee valt zou ik ook op deze stukken gewoon verder fietsen.

Een citaat uit die mannen hun website:
"Hier en daar gaat de weg nog over in een stuk waar er officieel niet gefietst mag worden, maar daar trokken we ons niets meer van aan. De E4 verlaten we niet meer!" Die gasten deden de tocht vanuit Holland naar de Kaap in 21 dagen. Dus ja, ik zou ook gewoon doorfietsen op die E4.

Goed vervolg van de tocht gewenst.