Outdoor XL is een kampeer- en kanowinkel naast IKEA Barendrecht. Met een winkeloppervlak van ruim 5000m2 proberen we onze klanten een zo compleet mogelijk aanbod in tenten, kano’s, kampeeraccessoires, schoenen en kleding te bieden.

Op 15 november vindt bij OutdoorXL de grote najaarsveiling plaats. Iedereen kan op die dag zijn oude ski's, skischoenen, tenten, wandelschoenen, jacks, rugzakken of brander veilen op de bovenafdeling van OutdoorXL.
Natuurlijk is er die dag meer te doen.... Er zijn lezingen, kano clinics, er kan geklommen worden en nog veel meer.
Wij maken voor de veiling plaats op de bovenverdieping en zorgen voor kramen. Het enige dat u hoeft te doen is te reserveren en uw oude ski's, schoenen of tent mee te nemen op de 15e. Voor tenten zijn er binnen opzetplaatsen, want hoe kunt u uw tent beter veilen dan dat iedereen hem kan zien.

Het veilen gaat heel simpel. Alle artikelen krijgen een nummer en een kaart. Op de kaart zet u uw richtprijs, vervolgens kunnen alle bezoekers tussen 11.00 en 13.00 hun prijs op de kaart aangeven. Vanaf 13.00 worden de spullen op volgorde van nummer verkocht. Tenten kunnen worden opgezet tussen 10.00 en 11.00.
Uw mag natuurlijk ook gewoon uw spullen in de kraam verkopen net als op de rommelmarkt....

Wij nodigen u graag uit om een gratis plaats te reserveren. U kunt een mailtje naar ons sturen om een plaats te reserveren.

Tevens zullen er een aantal winkelexemplaren geveild worden voor aantrekkelijke prijzen.

Een greep uit de selectie:

Lichtgewicht tenten:
Terra Nova – Laser
Terra Nova – Laser Large
Marmot – Thor
Marmot - Widi 2p
Eureka – Autumn Wind 2XD
MSR – Skinny One (nieuw voor 2009)
MSR – Skinny Two (nieuw voor 2009)
MSR – Fusion
Birdland – Novelle
Birdland - Supernova

Gezinstenten:
Outwell – Bear Lake 6
Outwell – Wolf Lake 7
Outwell – Utah 4
Eureka – Energy Vision
Cabanon – Biscaya
Safarica – Frontera 280TC
Jack Wolfskin – Flexibility
Jack Wolfskin – Hacienda