Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Rugzak(je) voor camera(SLR) goed idee voor lange reis? - Pagina 2 - Forum Wereldfietser

Rugzak(je) voor camera(SLR) goed idee voor lange reis?

Zuiz schreef:Deze lui maken mooie inzet tassen:
http://www.koenigphotobags.de/seite10.htm
Afbeelding
Bij gebruik achterop de fiets zou ik wel elk onderdeel weer in een soort zak of sok stoppen om rammelen tegen te gaan, al is het maar tegen de slijtplekken.
O ja, en ik zou de lensdoppen erop doen :roll: :shock: :lol: :wink:
Leon
op die mannier je materiaal vervoeren lijkt me ook niet echt super^^
En het lijkt me niet zo quick&easy om aan je materiaal te geraken...
ottovds schreef:Ik zou NOOIT een rugzakje of zoiets meepakken. Fietsen met een rugzakje op de rug is volgens mij dodelijk. Hoe klein het ook is. Recht op de trappers gaan wordt moeilijker, en zweetplekken zijn niet te vermijden.
Daar sluit ik me bij je aan. Rugzakken zijn alleen geschikt voor wandelaars en niet voor fietsers. Heb ik in Siena (Italië) een Belgische fietser uit Lokeren ontmoet, die met een hele hoge rugzak op z'n rug aan kwam fietsen, 145 km vanuit Bologna. Al zijn spullen zaten in de rugzak en verder niets op zijn fiets! Het was zijn allereerste fietsreis. Hij was dan ook helemaal kapot en ging verder per trein op reis.
Maarten W schreef:
Zuiz schreef:Deze lui maken mooie inzet tassen:

http://www.koenigphotobags.de/seite10.htm
Ziet er zeker mooi uit. Jammer genoeg geen variant voor lowrider tassen.
Zeker mooi, mag ik aan Maarten's verzoek toevoegen:
- Tweede klep van boven om de SLR met dan opgeschroefde lens te pakken.
- Flexibele indeling

On topic, nee zeker geen rugzak. Hebben één jaar een rugzak (klein en nauwelijks beladen) meegehad, maar het beperkt de beweging te veel en zweet. De rugzak ging zo vaak als mogelijk achterop.