Additionally, paste this code immediately after the opening tag: Flores - Bali - Forum Wereldfietser

Flores - Bali

Eind juli hoop ik in 6 weken van Flores (Maumere) naar Bali (Denpasar) te fietsen. Ik ben met name benieuwd naar recente info over etappes, onderkomens en mogelijkheden geld op te nemen/wisselen op Flores en Sumbawa. En ook over de mogelijkheid om van Ende(h) via Sumba naar Sumbawa te reizen.
Bij voorbaat dank voor alle tips! :D
Asian Way of Life (AWOL) heeft de meest recente info, zij zijn specialist in dat gebied. In Indonesia zijn tussen alle eilanden ferry's en je kunt ook heel goed binnenlands vliegen. Gaat wel in kleine Fokkers, fiets kan mee maar je moet dan wel ' strijden' om een plek met alle surfboards. Reserveren voor bagage (fiets) kan niet, voor veerboten en vluchten uiteraard wel en moet zelfs, naar ik heb begrepen ook redelijk lang van tevoren. Ik wilde zelf mee op een reis in juli/augustus maar kon eind mei al niet meer boeken bij BikeTracks ivm deze reserveringen. Als je dus gebonden bent aan tijd is het slim daar rekening mee te houden.
:lol:
Iris,
Dank voor de info. Ik heb de reis via AWOL geboekt, inmiddesl hun routeboekjes ontvangen. Over Flores hebben ze niets en Sumbawa is heel beperkt. Vandaar dat ik me tot dit forum heb gewend voor aanvullende info.
jandeboer schreef:Over Flores hebben ze niets en Sumbawa is heel beperkt.
Jan, Biketracks www.biketracks.nl van Cok Oostveen (ook WF) heeft misschien wel info voor je als je belt. Zij organiseren wel reizen naar die andere eilanden. En om te boeken ben je toch al te laat :wink: , dus misschien wil ie je wel wat vertellen.
:lol:
Iris,
Bedankt voor de tip. Ik denk wel dat hij me zal helpen, want we waren ooit collega's in 't WF-betsuur.
Mooi. Dan kan ik volgend jaar
Iris-in-Zwolle schreef: (...) Wauh, ik krijg nu zelf veel zin om te gaan, maar dat zal toch op z'n vroegst volgend jaar worden :cry: .
voor meer info bij jou terecht :wink: .
http://www.wereldfietser.nl/phpbb/viewt ... 14&t=10751
:lol:
Iris,
Ik probeer een weblog bij te houden:
jedeboer.blogspot.com
Jan