Afbeelding
Dwars door sfeervol Duitsland naar betoverend Praag
He-le-maal naar Praag! In 14 fietsdagen van ± 80 km per dag, oftewel zo’n 1150 km totaal. Naar die mooie stad daar aan de Moldau. Met haar mooie Karelsbrug en eeuwenoude geschiedenis. Naast dat de eindbestemming er eentje is om over naar huis te schrijven, fietsen we ook grotendeels door hele mooie stukken Duitsland heen. De route voert langs bruisende rivieren, onneembare vestingen, nostalgische kuuroorden en sfeervolle oude steden. Een mooi traject, steeds weer anders en nog met volop ruimte om je heen.

Let op: dit is een vooraankondiging, een "save the date". Begin-medio februari is de reis naar verwachting verder uitgewerkt en zal hij boekbaar worden. Voor nu kun je je aanmelden voor een interesselijst. Je krijgt dan een seintje wanneer je je ticket kan boeken. Een interesselijst "ticket" geeft geen recht op deelname.

Afstand
De totale lengte bedraagt ongeveer 1100-1200 km, verdeeld over 14 fietsdagen. We fietsen dus ongeveer 80 km gemiddeld per dag. 

Groepsgrootte en samenstelling
Om het beheersbaar en persoonlijk te houden kunnen er maximaal 14 personen mee (naast de organisatoren). Er is geen leeftijdsgrens aan deze tocht, dus je kan jong en ouder tegenkomen. Wél verwachten wij dat iedereen fit genoeg is voor de genoemde afstanden en zwaarte. 

Meer informatie over de reis en route
Van/tot: za 15 juni - ma 1 juli
Begin tocht: Nijmegen, 10:30
Einde tocht: Praag, op zondag 30 juni einde dag
Einde reis: maandag 1 juli
Aantal fietsdagen: 14
Aantal rustdagen: 2 (dag 6 en dag 12)

Aanmelden en meer informatie over de tocht vind je hier.