U bent hier:

Fietstochten organiseren

Bij het organiseren van een fietstocht voor de Wereldfietser is informatie van organisatoren die al eerder tochten hebben georganiseerd, welkom. De 'Leidraad organisatie fietstocht' helpt je op weg en geeft antwoorden op veel gestelde vragen.

 

Leidraad organisatie fietstocht

Bij het organiseren van een meerdaags evenement komt best veel kijken. Je moet routes maken, campings reserveren, de tocht bekend maken, inschrijvingen regelen, etc. etc. In de Leidraad gaan we in op de diverse praktische zaken, de functionaliteiten van de evenementenmodule in het systeem waar de Wereldfietser mee werkt en waarmee je het evenement bekend maakt op onze website, het bijhouden van de aanmeldingen, de instelling van bevestigingsmails, enz. De hele inrichting van de tocht in de evenementenmodule doe je samen met de tochtcoördinator. De leidraad sluit af met een handige checklist voor het organiseren van de fietstocht.

Leidraad downloaden

De Leidraad fietstocht organiseren vind je in de Bibliotheek op de website. Log eerst in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op Bibliotheek in ‘Mijn Wereldfietser’. In de map Leidraden vind je de ‘Leidraad organisatie fietstocht’.  

Versie

Leidraad is niet in beton gegoten maar passen we aan op basis van ervaringen en eventuele wijzigingen in functionaliteiten van de evenementenmodule. Mocht je tips of aanvullingen voor de leidraad hebben, stuur die dan aan activiteiten@wereldfietser.nl.

Declareren onkosten

In artikel 8 van het huishoudelijke reglement staat vermeld welke kosten worden vergoed door de Wereldfietser. Heb je kosten gemaakt die je wilt declareren, gebruik dan het declaratieformulier en stuur het formulier naar penningmeester@wereldfietser.nl.

Sponsoren


Zoeken