U bent hier:

Inschrijvingsvoorwaarden evenement

 

Inschrijven evenement

Evenementen zijn voor leden en niet-leden toegankelijk. Het inschrijven op een evenement van de Wereldfietser, kan alleen via onze website en is altijd per persoon. Log met je gebruikersnaam en wachtwoord in op onze website om je in te schrijven voor een evenement. Als je graag wilt deelnemen maar geen lid bent, dan moet je eerst een account aanmaken. Je ontvangt dan een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op onze website. Het kan voorkomen dat er voor een evenement geen tickets voor niet-leden worden aangeboden.

 

Notificatielijst

Als het evenement is volgeboekt, dan kun je je naam op de notificatielijst zetten. Als een ticket vrijkomt, dan wordt iedereen op de notificatielijst op de hoogte gebracht van een vrijgekomen plaats. De eerste die zich dan aanmeldt, kan het vrijgekomen ticket kopen. Je blijft op de notificatielijst staan, totdat je succesvol één of meerdere tickets hebt gekocht. Afmelden voor de notificatielijst kan via de organisator van het evenement.

 

Betalingen

Nadat je alle keuzes hebt gemaakt en akkoord bent, word je (meestal) naar een betaalsite geleid (Mollie) om de inschrijvingskosten te voldoen. Van je keuzes en de betaling via Mollie wordt een bevestiging in ons systeem gezet. De organisator van het evenement weet dan hoeveel plaatsen moeten worden gereserveerd op een camping en de aantallen voor eventuele andere onderdelen.

Het kan ook zijn dat de betaling via de organisator loopt. Na inschrijving benadert de organisator je dan met de betaalinstructies.

 

Restitutie

Als je bent verhinderd en de betalingen zijn via de Wereldfietser verlopen, dan kun je je voor de sluitingsdatum uitschrijven. Het inschrijfgeld wordt dan zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na afloop van de tocht volledig gerestitueerd. Na sluitingsdatum heb je geen recht meer op restitutie van het inschrijfgeld. Alleen in schrijnende gevallen zal een uitzondering op deze regel worden gemaakt. Meld je hiervoor bij de organisator van de tocht. Als de betalingen rechtstreeks aan de organisator zijn voldaan, wend je dan tot de organisator voor eventuele restituties. Als je niet bent komen opdagen of slechts gedeeltelijk hebt deelgenomen, dan heb je geen recht op -gedeeltelijke- restitutie van de inschrijfkosten.

 

Onvoorziene omstandigheden

Er kunnen zich omstandigheden voordoen die (gedeeltelijke) annulering van het evenement rechtvaardigen. Dit kan zijn als er uitzonderlijke (weers)omstandigheden zijn die doorgang van de tocht onverantwoord maken of als de organisator van mening is dat er een te laag aantal deelnemers is. Dit zal tijdig worden gecommuniceerd. Het door jou betaalde bedrag wordt dan volledig terugbetaald.

 

Veiligheid bij tochten

Om de fietstochten zo veilig mogelijk te laten verlopen, moet je een aantal veiligheidsregels in acht nemen. De regels staan op onze website en gaan over het veilig fietsen in een groep. Lees deze altijd even goed door.

 

We wensen je een mooi, gezellig en veilig evenement toe!

Sponsoren


Zoeken